Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «Η καταιγίδα θα έρθει μετά τις εκλογές!» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα «καυτά» μέτωπα με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες, στην πρώτη αξιολόγηση του μνημονίου τον Οκτώβριο.

Επίσης η «Αγορά» :

· φέρνει στο φως όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην παραίτηση της κυβέρνησης και τις πρόωρες εκλογές.

Τις συσκέψεις στο Μαξίμου, τις πρωτοβουλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες και τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών.

· αποκαλύπτει την εισήγηση Δραγασάκη-Τσακαλώτου στον Αλέξη Τσίπρα που άνοιξε τον δρόμο για πρόωρες κάλπες.

· δημοσιεύει ρεπορτάζ για το πώς διαμορφώνεται ο χάρτης στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Οι διαφωνούντες δεν έχουν θέση στα ψηφοδέλτια» και του γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος τονίζει: «Κυβέρνηση συνεργασίας αν η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα».

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ για την απαίτηση των δανειστών να προσλαμβάνονται ιδιώτες μάνατζερ στο Δημόσιο.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Το Σάββατο στην «Αγορά»: Jamie Oliver και dvd Πέππα το γουρουνάκι

Jamie

Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.

· Υπέροχα ψάρια και θαλασσινά,
· Λαδερά της κατσαρόλας,
· Ζυμαρικά με βασιλικό
· Μεζεδάκια για τα καλοκαιρινά πάρτι

Δροσερά λαχταριστά παγωτά

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
Η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Αυτό το Σάββατο άλλο ένα dvd με 4 επεισόδια.

Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα