Η Rihanna λίγο έλειψε να κάνει... live sex

Η Rihanna, η Cara Delevingne, η Kate Moss, η Νaomi Campbell, o Harry Styles, η Emma Watson, ο David και η Victoria Beckham, χάρισαν κάτι από τη λάμψη τους στο μεγάλο πάρτι των British Fashion Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, στο λονδρέζικο θέατρο Coliseum.
Η ποπ σταρ Rihanna έφτασε στην εκδήλωση φορώντας ένα μαύρο βελούδινο σακάκι με ανοιχτό ντεκολτέ. Την εμφάνιση της απογείωσε με ένα απαστράπτον κολιέ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Στο after party άλλαξε και εμφανίστηκε με μία διαφανή τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος με ανοιχτό ντεκολτέ, όπου χόρεψε και ξεσήκωσε με τις φιγούρες της τους διάσημους καλεσμένους.
Και η Cara Delevingne εμφανίστηκε με δύο σύνολα. Στην εκδήλωση φόρεσε μία υπέροχη φανταχτερή μακριά τουαλέτα, ενώ στο πάρτι ένα μικροσκοπικό μίνι φόρεμα, που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της. Η Delevingne έφτασε στο πάρτι με την καλή της φίλη, Kendall Jenner και οι δυό τους, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είχαν μία διασκεδαστική βραδιά.
Η Kate Moss φωτογραφήθηκε με τη μαύρη γαζέλα, Naomi Campbell, αφού είναι γνωστό ότι τα δύο super model έχουν μία βαθιά φιλία που αντέχει στο χρόνο. Ο τραγουδιστής των «One Direction», Harry Styles, απαθανατίστηκε με την όμορφη ηθοποιό Emma Watson.
Αμα τη εμφανίσει του ζεύγους Beckham, όπως είναι φυσικό, τα φωτογραφικά φλας, άστραψαν. Η Victoria εντυπωσίασε με την ασπρόμαυρη αέρινη μακριά φούστα, που επέλεξε να φορέσει, και συνδύασε με μία πλεκτή μαύρη μπλούζα με ανοιχτή πλάτη.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Keywords
Τυχαία Θέματα