Φοιτήτρια δημοπρατεί με αρχική τιμή 400 χιλ. δολάρια την... αγνότητά της! [photos]

Να βγάλει στο σφυρί την παρθενιά της έχει αποφασίσει η 27χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Raine, σε μια διαδικτυακή δημοπρασία, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει μέσα από αυτή τη διαδικασία να...
βγάλει τουλάχιστον 400.000 δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, Daily Mail.

Η φοιτήτρια ιατρικής γράφει χαρακτηριστικά στο blog της «Musings of a Virgin Whore»:
«Στην ώριμη ηλικία των 27, η παρθενιά μου ταιριάζει γάντι. Είναι απρόσμενο και αντισυμβατικό, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικό, ερεθιστικό και σου δίνει δύναμη. Έχοντας πάρει την απόφαση να πουλήσω την παρθενιά μου, δε μπορώ να φανταστώ να τη χάνω με κάποιον άλλο τρόπο. Αυτό το blog είναι η αληθινή και προσωπική μου ιστορία για τη σύγχρονη δημοπρασία της παρθενιάς μου».

Όπως η ίδια αποκαλύπτει μέσα στις σελίδες του προσωπικού της ιστολογίου ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ καμία μορφή συνουσίας και δεν έχει αφήσει κανέναν άντρα να τη δει γυμνή. Ούτε έχει δει η ίδια ποτέ γυμνό άντρα μπροστά της.

«Δεν πιστεύω ότι το να πουλά κανείς συνουσία είναι ηθικά λάθος» και συνεχίζει: «Αντίθετα, πιστεύω ότι είναι ατομική επιλογή και πάνω απ’ όλα μια επιλογή που πρέπει να τυγχάνει σεβασμού».

Παράλληλα, η 27χρονη στηρίζει την απόφαση της λέγοντας ότι έχει αίσθηση της ελευθερίας και θα κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, χαρακτηρίζοντας την πώληση της παρθενιάς της ως «έναν αρκετά καινοτόμο ελιγμό».

Η 27χρονη έχει προνοήσει μάλιστα, καθώς η πορνεία στις ΗΠΑ είναι παράνομη, γι’ αυτό και εκείνη έχει βρει έναν ατζέντη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου οι νόμοι είναι πιο χαλαροί και «επιτρέπουν αυτήν την ανταλλαγή».

Σύμφωνα με τα όσα γράφει αναφέρει ότι για τη νικητήρια προσφορά θα αποφασίσει η ίδια, ενώ επιμένει ότι η πράξη της είναι 100% νόμιμη και όπως υποστηρίζει θα πληρώσει τους αντίστοιχους φόρους και επίσης θα δωρίσει το 35% σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τέλος δηλώνει: «Τα χρήματα είναι το κίνητρό μου, όμως δεν έχω ανάγκη τα χρήματα. Είμαι ασφαλισμένη οικονομικά. Δεν πρόκειται για μια συμφωνία στην οποία χωρά το αίσθημα της αγάπης, αλλά πρόκειται καθαρά για συνουσία και οικονομική πράξη».

Δείτε και άλλες εικόνες από το blog της νεαρής φοιτήτριας ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα