Ετοιμάζουν επικοινωνιακό τσουνάμι με θέμα την δολοφονία των δύο Χρυσαυγητών και του τρίτου τραυματισμένου!!!

Από τον Ιωάννη Δέμο.

Ετοιμάζουν την επικοινωνιακή επίθεση οι φιλομνημονιακοί κυβερνώντες σε συνεννόηση με τα ΜΜΕ.
Ήδη κρατούνται στοιχεία που έχουν βρεθεί και ετοιμάζεται το σενάριο των "αποκαλύψεων" που θ' ανακοινωθούν από την Τετάρτη και μετά, προκειμένου να καλύψουν τις αντιδράσεις, το λουκέτο και τις απολύσεις στην ΕΛΒΟ και τα ΕΑΣ, το μίνι ασφαλιστικό και τον Αρμαγεδδώνα στα ακίνητα, αλλά και τις άλλες
απαιτήσεις –σοκ της Τρόϊκα.
Το σχέδιο περιλαμβάνει δύο άξονες:
¨ Από τη Τετάρτη, θα αρχίσει η αποδέσμευση πληροφοριών και οι μαραθώνιες μεταδόσεις ειδήσεων συζητήσεων, σχολίων και σεναρίων, μεταξύ των οποίων και αποτελέσματα από την εξέταση του υλικού των καμερών του προηγούμενου της επίθεσης διαστήματος, όπου θα γίνει προσπάθεια να εντοπιστούν συνεργάτες των εκτελεστών οι οποίοι παρατηρούσαν τον χώρο και την ευρύτερη περιοχή. Θα ακολουθήσει ένα επικοινωνιακό τσουνάμι, αντίστοιχο με εκείνο της περίπτωσης Φούσα!!
¨ Ο δεύτερος άξονας θα περιλαμβάνει επικοινωνιακή εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής , την οποία θα κατηγορήσουν για πολιτική εκμετάλλευση των δολοφονιών, σε μια προσπάθεια συγκράτησης των ποσοστών της. Αυτή η επικοινωνιακή εκστρατεία θα ξεκινήσει μετά την σταθεροποίηση της υγείας του τρίτου τραυματισμένου από τις σφαίρες νέου! Θα προβληθεί εκ νέου η θεωρία των δύο άκρων!!!
Ωστόσο, η πραγματική εκμετάλλευση του γεγονότος θα γίνει από την Τρόϊκα και την κυβέρνηση, ενισχύοντας το ερώτημα, αν τελικά δρά στην Ελλάδα μία Άγνωστη στους πολίτες Μέγα-Εγκληματική Οργάνωση, η οποία θεωρεί τους Έλληνες αναλώσιμους!!!
Ενδεχόμενα ακολουθώντας τακτική εξαπάτησης, να κατέβει από το ράφι υπηρεσιών και κάποια «καβάντζα τρομοκρατική οργάνωση» η οποία «θα αναλάβει την ευθύνη»!
Η εκτίμησή μου είναι ότι οι πολίτες σιγά-σιγά συνθέτουν την εικόνα των εν δυνάμει μελών και συνεργατών μιας Μέγα –εγκληματικής οργάνωσης. Όλοι φορούν γραβάτα.
Και κατά όπως λέει ο λαός: Δείξε μου τον ωφελούμενο, να σου δείξω τον υπαίτιο!!
Keywords
Τυχαία Θέματα