Ενας υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στηρίζει επικοινωνιακά την Ολγα Κεφαλογιάννη!


Σε ασφαλή επικοινωνιακά ύδατα πλέει η υπουργός Τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη. Χαρακτηριστικό της επικοινωνιακής νηνεμίας είναι και το γεγονός ότι όλη τη μέρα χθες οι πολιτικοί συντάκτες ψαχνόντουσαν για ποιο λόγο έγινε άρση της βουλευτικής της ασυλίας. Η σχετική ανακοίνωση της Βουλής κυκλοφόρησε με μια αφαιρετική διάθεση απέναντι στην κ. Υπουργό. Ετσι για παράδειγμα διαβάσαμε, μετά από πολύ ψάξιμο σε διάφορες ιστοσελίδες,
ότι η άρση της βουλευτικής της ασυλίας αφορούσε υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης. Κανείς όμως και πουθενά δεν αναφέρονταν στο αντίδικο πρόσωπο που την κατηγορούσε προφανώς με προσφυγή στην Δικαιοσύνη για την συκοφαντική δυσφήμιση!
Ενώ για όλους σχεδόν τους υπόλοιπους βουλευτές διαβάζαμε τον λόγο άρσης της ασυλίας τους (ο Βουδούρης για παράδειγμα ως γιατρός είχε “χάσει” κάποιον ασθενή του και βρισκόταν στα δικαστήρια με τους συγγενείς του εκλιπόντος), για την Ολγα υπήρχε μόνο η αναφορά κι αυτή όχι παντού της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Μόνο ένας καλός επικοινωνιολόγος θα μπορούσε να πετύχει αυτόν το άθλο. Αναζητώντας μάλιστα τον ικανό αυτό σύμβουλο Επικοινωνίας της υπουργού Τουρισμού πέσαμε πάνω σε έναν υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ αλλά και για την δημαρχία της Βουλιαγμένης!
Ο κ. Δημήτρης Τζιώτης (δεξιά στη φωτό) είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας της κ. Ολγας Κεφαλογιάννη.
Ο θρύλος θέλει τον νεαρό βουλιαγμενιώτη την περίοδο των καλλιστείων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να έχει μόλις επιστρέψει από τη Μύκονο και καθώς οδηγούσε το σπορ αυτοκίνητό του στην παραλιακή ακούγοντας κάποια πολιτική εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό, του ήρθε η ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στους Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Κώστα Σκανδαλίδη. Ετσι, απλά και γρήγορα!
Ο κ. Τζιώτης ήταν υποψήφιος και ηττημένος δήμαρχος Βουλιαγμένης το 2006, ενώ ο κ. Παπανδρέου τον είχε θέσει επικεφαλής της κίνησης «Κάθε Μέρα Πολίτης». Εξάλλου, ήταν μόνιμο μέλος στις προεκλογικές συσκέψεις των επιτελείων της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πολιτικός επιστήμονας Δημήτρης Τζιώτης διαθέτει ακαδημαϊκές περγαμηνές και έχει εντυπωσιακή επαγγελματική διαδρομή για την ηλικία του. H αποφοίτησή του από το The Fletcher School of Law and Diplomacy του πανεπιστημίου Tufts, στη Βοστώνη, υποδηλοί μεγάλη φιλοδοξία. Αξιοζήλευτη είναι η πορεία του στο Κολλέγιο Αθηνών και αργότερα στο Αμερικανικό Κολέγιο και στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γιος του Λευτέρη Τζιώτη, γνωστού επιχειρηματία και επί μία 25ετία μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Τζιώτης ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων, «Αθήνα 2004». Στη συνέχεια ιδρύει τη Cleverbank, την «πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επικεντρώθηκε στη διαχείριση έργων στρατηγικής».
Το μότο της διεθνούς διαφημιστικής εκστρατείας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, «Ζήσε τον Μύθο σου στην Ελλάδα», ήταν έμπνευση της δικής του εταιρείας. Ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις με γνωστούς επιχειρηματίες και πολιτικούς όλων των αποχρώσεων.
Η Ολγα με τον Δημήτρη στο πλευρό της να την στηρίζει επικοινωνιακά είναι λογικό να βρίσκεται στη κορυφή της δημοτικότητας των υπουργών του Σαμαρά.
Η Αριστερά θέλει τόλμη…,όπως έγραφε και ο κ. Τζιώτης στην τετρασέλιδη επιστολή του ως υποψήφιος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ. Εμείς να συμπληρώσουμε ότι θέλει και δεξιές τσέπες…http://www.kourdistoportocali.com/articles/21076.htm
Keywords
Τυχαία Θέματα