«Είμαστε όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!»...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
«Είμαστε Τσαβιστές μέχρι το θάνατο.Κι όταν ο...
Μαδούρο διατάξει,εγώ θα ντυθώ στρατιώτης για Ελεύθερη Βενεζουέλα,για να πολεμήσω τον ιμπεριαλισμό κι εκείνουςπου προσπαθούν ν' αρπάξουν τη σημαία μαςπου είναι το πιο ιερό που έχουμεΖήτω ο Τσάβες!Ζήτω ο Μαδούρο!Ζήτω η Επανάσταση!»
Το "μανιφέστο" ενός πρώην ποδοσφαιριστή, του παιδιού που από τις παραγκούπολεις της Αργεντινής κατέκτησε παγκόσμια φήμη και περίοπτη θέση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάνθεον και δεν ξέχασε την ταξική του καταγωγή, τα λέει όλα: Είμαστε
όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!
Την επαύριο των απειλών του Τραμπ, ηγέτη μιας αδύναμης ξεδοντιασμένης και γέρικης "αυτοκρατορίας", εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας και της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του Μαδούρο, αλλά κι εναντίον της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, δείχνουν ένα αδύναμο σκύλο που γαβγίζει χωρίς πλέον να έχει τη δυνατότητα να δαγκώσει κι ούτε καν να μασήσει την τροφή του.
Η πάλαι ποτέ μοναδική υπερδύναμη κι οι όποιοι "αυτοκράτορες" της θα τύχουν της τύχης της "αραβικής άνοιξης" που σταμάτησε ο Άσαντ στη Συρία.
Ο Diego Armando Maradona, ο Ντιεγκίτο, όπως κι ο Φιλόσοφος Fernando Buen Abad Domínguez σηματοδότησαν το καθήκον, το χρέος των Ελεύθερων του κόσμου: «Είμαστε όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!» Στις ΗΠΑ απέμειναν σύμμαχοι τα πιο μισητά φασιστικά καθεστώτα του πλανήτη.
Στη Μέση Ανατολή μετά την πανωλεθρία στη Συρία, παραμένουν τα αραβικά καθεστώτα που χειραγωγούν οι σιωνιστές-ναζί, με πρώτο αυτό της σκοταδιστικής μοναρχικής δικτατορίας της Σαουδικής Αραβίας.
Στη Λατινική Αμερική η χώρα των ναρκέμπορων της Κολομβίας και τα δικτατορικά καθεστώτα όπως το Περού, το Μεξικό, της Χιλής...
Στην γηραιά ήπειρο η "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια", η Γερμανική Ε.Ε. που σχέση με τη δημοκρατία έχει όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο...
Τι κι αν η ανεπάγγελτη Μογκερίνι κι οι υπάλληλοι της υπουργοί των Εξωτερικών (συμπεριλαμβανομένου του δικού μας Ν. Κοτζιά) παίρνουν μέτρα, κυρώσεις κι εμπάργκο εναντίον των χωρών της Αντίστασης (Συρία, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Κούβα, Ρωσία, Βενεζουέλα...) και ταυτόχρονα ως πλασιέ των εμπόρων όπλων κλείνει συμβόλαια με το τυραννικό καθεστώς Σαούδ;

«Είμαστε όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!»... στο πλευρό Εθνικής Συνταγματικής Εθνοσυνέλευσης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας, που με πρόεδρο μια νέα γυναίκα, την Delcy Eloína Rodríguez Gómez, αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο πανανθρώπινο ιδανικό και όραμα, την «παράδοση της εξουσίας στο λαό», όπως την χαρακτήρισε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας σοσιαλιστής ηγέτης Diosdado Cabello.
«Είμαστε όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!»... γιατί αρνούμαστε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που θέλει τους λαούς να λιμοκτονούν και λίγοι άνθρωποι να νέμονται τον πλούτο των χωρών.
«Είμαστε όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!»... γιατί διαφωνούμε με την "εξαγωγή δημοκρατίας" με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους (Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη, Ιράκ, Συρία, Υεμένη...).
«Είμαστε όλοι στρατιώτες του Μαδούρο!»... γιατί ο σοσιαλισμός παραμένει η μοναδική σωτηρία για τους λαούς!

«Δεν θα μας είναι αρκετή η αιωνιότητα ώστε να μετανοήσουμε, αν δεν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο παγκόσμιο κίνημα υπεράσπισης της Επανάστασης στη Βενεζουέλα»... επισημαίνει με έμφαση ο μεγάλος Μεξικανός Φιλόσοφος Fernando Buen Abad Domínguez

Σχετικά:
* Τα φοβερά εγκλήματα του Τσαβισμού στη Βενεζουέλα...
* Χυδαία παρέμβαση του πάπα Φραγκίσκου στη Βενεζουέλα!
* Η αντιιμπεριαλιστική φωνή του Τσάβες ζει στον επαναστατικό αγώνα των λαών!
* Ηχηρό χαστούκι στη Μογκερίνι και Ε.Ε.!
* Η "αριστερή" εφημερίδα "Il Manifesto" λογόκρινε τη χρυσή πένα της για τη Βενεζουέλα!
* Τα ταμ ταμ της "δημοσιογραφίας"...
Keywords
Τυχαία Θέματα