«ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!» ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ του Δ. Καμμένου για την Εσθονία...

Κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την επίσημη κυβερνητική θέση πηγαίνει για ακόμα μια φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος όσον αφορά την αναγνώριση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα είναι η μοναδική δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό και κάνει ιδιαίτερα μνεία στα δεινά που υπέστη ο λαός της Εσθονίας, ο οποίος χαρακτηρίστηκε υμνητής του ναζισμού, από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα».
«Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία ; Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία;» διερωτάται ο Δημήτρης Καμμένος, o oποίος σε δεύτερη ανάρτησή του, παραθέτει στα αγγλικά ένα «μικρό ιστορικό της Σοβιετικής Εσθονίας» όπως το αποκαλεί.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις Καμμένου

«Εχετε αναρωτηθεί γιατί είμαστε η μοναδική Δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον ολοκληρωτισμό των κομμουνιστικών καθεστώτων ;
»Από πότε η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα εγκλήματα τα οποία έχει αναγνωρίσει τόσο ο Πούτιν όσο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;» Ποιά Ελλάδα είναι αυτή ;
»Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία ; Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία ;
»Γνωρίζετε τι πέρασαν οι Εσθονοί κάτω από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα; Εκτός εαν νομίζετε ότι πέρασαν τέλεια και σήμερα γιορτάζουν τις ευτυχείς αναμνήσεις τους. Για την ιστορία οι Σοβιετικοί απέλασαν πάνω απο 33.000 Εθνονους απο 1945-1951 στην Σιβηρία και το Καζακστάν με την κατηγορία ότι ήταν "εχθροί του λαού" και "εχθροί των εργατών". Το 1949 το 70% των απελαθέντων ήταν γυναικόπαιδα κάτων των 16 ετών..!!».
Keywords
Τυχαία Θέματα