Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους

Δωρεάν Φάρμακα σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας ανακοίνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το Υπουργείο Υγείας, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον Φιλανθρωπικό της Οργανισμό Αποστολή.
Γ.Πατούλης: "Εδώ και πάνω από 1 χρόνο, με την πολύτιμη, καθοριστική και μεγάλη συμβολή του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ
κάναμε με επιτυχία πράξη τη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», αναταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά του εθελοντισμού και δίνοντας διέξοδο στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 2 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας. Σε αυτή τη δράση, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έχει συγκεντρώσει 500.000, τα οποία στήριξαν χρόνιους ασθενείς, παραμεθόριες περιοχές, ιδρύματα, ευπαθείς ομάδες και Κοινωνικά Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Ήδη, από την προσφορά του κόσμου, τον τελευταίο χρόνο έχουν αποσταλεί 230.000 φάρμακα, ενώ πολλοί χρονίως πάσχοντες έλαβαν δωρεάν τις υψηλού κόστους αγωγές που έχρηζαν, επειδή πολλοί συνάνθρωποί μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «Όλοι μαζί Μπορούμε». Μέσα από τη σημερινή ευαισθησία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα του Υπουργού κ. Α. Γεωργιάδη, με τον Σ.Φ.Ε.Ε. και τον ΕΟΦ, επεκτείνουμε το πρόγραμμα που ξεκινήσαμε πιλοτικά προ εξαμήνου για την υιοθέτηση ανασφάλιστων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας που βρίσκονται χωρίς γιατρό και φάρμακα»."
http://gpatoulisblog.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9823.html
Keywords
Τυχαία Θέματα