Δείτε πως παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

Tα σημεία στα οποία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα υπογραμμίζουν τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου σήμερα.

Το πρακτορείο Anadolu φιλοξενεί στην αγγλική του έκδοση δημοσίευμα με τίτλο: «Ο Ερντογάν ζητεί την έκδοση πραξικοπηματιών από την Ελλάδα» και υπενθυμίζει τη δήλωση του Τούρκου Προέδορυ κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,

«όταν καθυστερείς τη δικαιοσύνη, αρνείσαι τη δικαιοσύνη».

Η «Daily Sabah» φιλοξενεί δημοσίευμα με τον τίτλο: «Η Συνθήκη της Λωζάννης χρήζει αναθεώρησης για τους Τούρκους στην Ελλάδα, λέει ο Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήν». Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος ανέφερε πως «η Συνθήκη της Λωζάννης δεν χρειάζεται ούτε αναθεώρηση, ούτε επικαιροποίηση».

«Ο Ερντογάν ξεκίνησε δυναμικά για τη συνθήκη-«κλειδί» στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής έκδοσης της Hurriyet Daily News, στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στα όσα είπε ο κ. Ερντογάν τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, όσο και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη Δυτική Θράκη και το ζήτημα του μουφτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα