Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το τουριστικό λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό, κοντά στην Ηγουμενίτσα

Στις φλόγες παραδόθηκε τουριστικό λεωφορείο, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, το οποίο κινούνταν στην Εγνατία Οδό.

Η φωτιά ξέσπασε στη μηχανή του οχήματος εν κινήσει, την ώρα που το λεωφορείο βρίσκονταν 50 μέτρα πριν από τη σήραγγα Μεσοβουνίου και από τις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 52 Ρώσοι τουρίστες και 2 οδηγοί.
Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, καθώς πρόλαβαν και κατέβηκαν από το όχημα, οι περισσότεροι δε πρόλαβαν να βγάλουν από το όχημα και τις αποσκευές τους.
Οι τουρίστες έρχονταν από εκδρομή στην Κέρκυρα
και σύμφωνα με το πρόγραμμά τους θα συνέχιζαν την εκδρομή τους προς την Πάτρα.
Φαίνεται όμως πως ο οδηγός έχασε την έξοδο του Καρτερίου και συνέχισε στην Εγνατία οδό.
Επί τόπου βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία με επικεφαλής το Διοικητή κ. Σπύρου Φώτιο, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η κυκλοφορία έκλεισε για μία περίπου ώρα ο δρόμος παραδόθηκε ξανά προς χρήση στις 7 το απόγευμα.
Εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός πως τα συνεργεία της Εγνατίας οδού, οδήγησαν τους τουρίστες μέσω της εξόδου κινδύνου της σήραγγας στο βουνό… αφήνοντάς τους μόνους και αβοήθητους στα… κατσάβραχα να βρουν τρόπο να επανέλθουν στο δρόμο!

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και κατέγραψε τα όσα ακολουθούν:

892fm.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα