Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε...

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Σκοπιανού, Τοντόρ Πετρώφ, προέδρου του λεγόμενου ”Παγκόσμιου ”Μακεδονικού” Κογκρέσου” που πρόσφατα έκαναν το γύρο του διαδικτύου και απειλούσαν την Ελλάδα ότι αν δεν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως ”Μακεδονία”, θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά της σύνορα:“Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει …τα σημερινά σύνορά της”
Προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του λεγόμενου
«Παγκόσμιου Μακεδονικού» Κογκρέσου -και επιστήθιου φίλου του Ν.Γκρουέφσκι- στις οποίες κάνει λόγο ακόμη και για.. «διάλυση της Ελλάδας»! Σε εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», ο οποίος μιλώντας στο… επονομαζόμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά σύνορά της καθώς θα διαλυθεί!Ο Πετρόφ επιμένει στις ψευδείς θέσεις της σκοπιανής ελίτ ισχυριζόμενος ότι η λέξη «Έλληνας» δεν έχει να κάνει με το έθνος, καθώς δεν υπάρχει Ελληνική εθνικότητα. «Η λέξη ‘Έλληνας’ είναι συνώνυμη του Χριστιανού» δηλώνει ο Πετρόφ.
«Όταν η Ελλάδα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων» δηλώνει με βεβαιότητα.
Ο Πετρόφ κάνει δε λόγο για τη «γενοκτονία» που υπέστησαν οι «Μακεδόνες» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων η οποία μάλιστα συνεχίζεται και σήμερα. «Η Αθήνα θα λογοδοτήσει γι’ αυτό» αναφέρει.
Ο πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» δηλώνει ακόμη ότι η Χρυσή Αυγή «είναι η καρδιά της Ελλάδας». «Χωρίς το ‘ναζιφασισμό’ η Ελλάδα δε θα υπήρχε. Ο ‘ναζιφασισμός’ υποστηρίζεται διαρκώς από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Για το λόγο αυτό, η Αθήνα ζητεί την αλλαγή της ονομασίας μας. Αλλά καμία αλλαγή δεν θα σώσει την Ευρώπη ούτε την ψεύτικη Ελλάδα» δηλώνει.
Ο Τοντόρ Πετρόφ υποστήριξε επίσης πως οι Βρυξέλλες πληρώνουν την Αθήνα με 2 δισ. ευρώ ετησίως για να καταστρέφει ‘Μακεδονικά αρχαιολογικά ευρήματα’ ή να τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες!!
greece-salonika.blogspot.com
Λίγες μέρες πριν μετά, την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Ολυμπιακό, τραβήχτηκε η παρακάτω φωτογραφία των αθλητών Βασίλη Σπανούλη και Πέρο Άντιτς μπροστά από τη σημαία των Σκοπίων:
Θα σχολιάσει κανείς ότι πρόκειται για μια ωραία εικόνα, για το ότι ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς… Μόνο που ο συγκεκριμένος Σκοπιανός καλαθοσφαιριστής μετά την ήττα της εθνικής Ελλάδας από την εθνική των Σκοπίων τραγουδούσε με τους συμπαίκτες του για τη ”Μεγάλη Μακεδονία”:
Keywords
Τυχαία Θέματα