Αθώος για τον θάνατο της αστρολόγου: «Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς το στίγμα του δολοφόνου»


Μνήμες από το θάνατο της 55χρονης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη «ξύπνησαν» και πάλι στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για δεύτερη φορά, παρά την αθώωσή του, σε πρώτο βαθμό, ο 44χρονος, τότε, σύντροφός της.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος στο πρωτόδικο δικαστήριο, είχε υποστηρίξει ότι είχε πιει πολύ αλκοόλ, είχε «κενό» μνήμης και δεν θυμάται τίποτα για το συμβάν. Υποστήριξε μάλιστα, ότι λόγω της μεγάλης κατανάλωσης του αλκοόλ, ξύπνησε στο νοσοκομείο, όπου και ενημερώθηκε

για το θάνατο της αστρολόγου. «Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου και να μην με ακολουθεί το στίγμα του δολοφόνου, γιατί δεν είμαι» συμπλήρωσε ο 44χρονος. Ωστόσο, η δίκη δεν ξεκίνησε χθες λόγω αναβολής που ζήτησε και πήρε πολιτική η αγωγή.

Ήταν ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης του 2013, όταν η 55χρονη αστρολόγος βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του, παρέπεμψε τον 44χρονο σύντροφό της για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης το ζευγάρι διασκέδαζε στο σπίτι της αστρολόγου. Κάποια στιγμή ο 44χρονος θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του και επειδή ήταν σε κατάσταση μέθης, η 55χρονη προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της. Κατά τη διαδρομή, ωστόσο, το ζευγάρι λογομάχησε και η αστρολόγος κατέβηκε από το αυτοκίνητό της για να τηλεφωνήσει στο γιο της. Τότε, ο 44χονος, όπως κατηγορείτο, φέρεται να μπήκε στη θέση του οδηγού και να την παρέσυρε, προκαλώντας της, ακαριαίο θάνατο.

Πηγή: Star press

Keywords
Τυχαία Θέματα