Απορρίφθηκε η έφεση για τον Στοχ


Δεν είχε τύχη η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποινή δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Στοχ μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απορρίφθηκε η σχετική έφεση του Δικεφάλου του Βορρά.
«Απορρίπτει την έφεση του MIROSLAV STOCH,
ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της υπ΄ αριθμ. 145/3-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ».
Αυτό σημαίνει ότι τελικά ο άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα εκτίσει κανονικά την ποινή των δύο αγωνιστικών.
Μάλιστα υπήρξε δυσαρέσκεια από τον ΠΑΟΚ καθώς αναφέρουν οι υπεύθυνοι ότι παρόμοιες περιπτώσεις τις προηγούμενες εβδομάδες εκδικάστηκαν με άλλη λογική.
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβαλε τις εξής αποφάσεις.
1. Απορρίπτει την έφεση του MIROSLAV STOCH, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της υπ΄ αριθμ. 145/3-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.
2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.112/13-4-2014 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΚΩΝ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 114/13-3-2014 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE του IΩΑΝΝΗ ΧΑΒΟΥ, προπονητή, και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΒΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄ αυτόν πειθαρχική παράβαση των άρθρων 10 παρ. 1,δ ι και 11 παρ.2 και 3 του Π.Κ. και επιβάλλει σ΄ αυτόν ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα πέντε (15) ημέρες και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2500).
4. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.145/31-3-2014 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE και του ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το προσβαλλόμενο κεφάλαιο αυτής και για το ενιαίο της εκτελέσεως στο σύνολό της, επιβάλλει στον ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή εννιακοσίων (900) ευρώ.
5. Κάνει δεκτή την παραίτηση από το δικόγραφο της έφεσης της ΠΑΕ KAΛΛΙΘΕΑ κατά της από 3-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE. Κατόπιν τούτου η υπόθεση τίθεται στο Αρχείο.
Πηγή: sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα