Αυτή ήταν η 27χρονη που έχασε τη ζωή της στη θεομηνία της Παρασκευής (ΦΩΤΟ)

Μια νέα, δυναμική γυναίκα με καλές σπουδές, γεμάτη...φιλοδοξίες για το μέλλον ήταν η Μαρία Αγγελική Ματράγκου που έχασε τη ζωή της αναπάντεχα κατά τη διάρκεια της θεομηνίας που έπληξε την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το star.gr η 27χρονη Μαρίαντζελα (όπως τη φώναζαν) Ματράγκου είχε σπουδάσει οικονομολόγος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συγκεκριμένα
είχε φοιτήσει στο τμήμα Λογιστικής και Οικονομίας, ενώ στη συνέχεια είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ίδιο Πανεπιστήμιο και είχε αποκτήσει το περιζήτητο για τα στελέχη επιχειρήσεων MBA (Master of Business Administration).
Από τον περασμένο Μάρτιο εργαζόταν σε πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναψυκτικών, σαν αναλυτής οικονομικών εκθέσεων. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε προαχθεί σε οικονομικό αναλυτή (Financial Analyst).
Η 27χρονη Μαριάντζελα Ματράγκου έχασε τη ζωή της όταν στο δρόμο για τη δουλειά της, το αυτοκίνητό της λόγω της μεγάλης νεροποντής ακινητοποιήθηκε στην Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλο σοκ και να καταλήξει, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα