Αχαριστία χωρίς όρια! Μπούμερανγκ για τον Μαριά η απουσία του από την επίσκεψη του Καμμένου στο Ηράκλειο...

17:31 7/1/2015 - Πηγή: Press-gr
Γράφει ο Μανώλης Καπετανάκης.από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.
Πολύ αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει, αγαπητό press-gr, η στάση του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά ακόμη και κατά την προεκλογική περίοδο. Ειδικά το γεγονός ότι ο κ. Μαριάς απουσίαζε από την περιοδεία του Π. Καμμένου στην Κρήτη (και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο
στο οποίο εκλεγόταν βουλευτής με τους ΑΝΕΛ) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την οργή και μεταξύ των ψηφοφόρων του οι οποίοι νόμιζαν ότι ο κ. Μαριάς δεν θα επεδείκνυε τέτοια πολιτική αχαριστία ακόμη και παραμονές εκλογών.

O κ. Μαριάς, αφού εξασφαλίστηκε με την εκλογή του στην Ευρωβουλή για πέντε χρόνια, γύρισε την πλάτη στους ΑΝΕΛ με ισχυρισμούς που δεν δικαιολογούν τέτοια οπορτουνιστική συμπεριφορά. Πολλοί περίμεναν πάντως ότι θα πήγαινε στο Ηράκλειο αν όχι για τον Π. Καμμένο, τουλάχιστον για τους ψηφοφόρους που όχι απλώς τον τίμησαν αλλά και του έδωσαν τη διαφορά που χρειαζόταν σε σταυρούς για να μπορέσει να στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του ευρωβουλευτή.

Αυτά (και όχι μόνο) όμως τα ξέχασε μεγαλώνοντας τους προβληματισμούς για τη στάση που τηρεί και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί. Ενώ πάντως νόμιζε, με την οίηση που τον διακρίνει, ότι χωρίς αυτόν η συγκέντρωση των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο δεν θα είχε κόσμο, έκανε λάθος. Ηταν επιτυχημένη και αυτός που έχασε ήταν μόνο ο ίδιος ο κ. Μαριάς, σε πολιτικό και σε ηθικό επίπεδο - αν αυτά έχουν αξία για τον ίδιον.

Αν δεν με πιστεύει, ας ρωτήσει τους (δικούς του) ψηφοφόρους που είχαν πάει μαζικά να ακούσουν και να χειροκροτήσουν τον Π. Καμμένο. Αυτοί είναι, περισσότερο, που δεν θέλουν να τον ξαναδούν τα μάτια τους. Όταν τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του στην Κρήτη, θα το καταλάβει
Keywords
Τυχαία Θέματα