Survivor: Νίκησαν και πήγαν για... πικ νικ οι Διάσημοι


Μπορεί αυτήν την εβδομάδα στο Survivor να μην υπάρχει αποχώρηση, και άρα όλοι οι παίκτες να ξέρουν από πριν πως δεν κινδυνεύουν να φύγουν από το νησί, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι αδιάφοροι στα αγωνίσματα – αντιθέτως, και στο αποψινό αγώνισμα Διάσημοι και Μαχητές τα έδωσαν όλα για να αποκτήσουν το πολύτιμο

έπαθλο, που περιελάμβανε όχι μόνο ένα πλούσιο πικ νικ δίπλα σε καταρράκτη, αλλά και εντομοαπωθητικά για να απαλλαγούν οι νικητές από τα ενοχλητικά κουνούπια!

Η ομάδα που επικράτησε ήταν αυτή των Διασήμων, με σκορ 10-7, σε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα, στο οποίο οι παίκτες έπρεπε μεταξύ άλλων να σύρουν σε μεγάλη απόσταση ένα βαρύ άρμα, ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπήρχαν.

Το αγώνισμα επισκίασε για λίγο ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να σύρει γρήγορα το άρμα σκόνταψε και χτύπησε με το στήθος στη λαβή του άρματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος υποφέροντας εμφανώς από τον πόνο, όμως ευτυχώς τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Όπως είπαμε, η νίκη αυτή χάρισε στους Διάσημους ένα πικ νικ με άφθονα φαγητά (όπως κλαμπ σάντουιτς, κεφτεδάκια, τουρλού, αλλά και κρουασάν σοκολάτας και λεμονάδα) δίπλα σε καταρράκτες, καθώς και εντομοαπωθητικά, ένα έπαθλο που σε μας μπορεί να φαίνεται λιγότερο σημαντικό, όμως για τους παίκτες του Survivor δεν είναι καθόλου αδιάφορο, αφού τα κουνούπια στον Άγιο Δομίνικο... θερίζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα