My style rocks: Η Ραμόνα τσακώνεται με τους πάντες, ξανά - ΒΙΝΤΕΟ


Άλλο ένα επεισοδιακό επεισόδιο του "My style rocks" είδαμε την Πέμπτη, με πρωταγωνίστρια ποια άλλη.... την Ραμόνα. Η παίκτρια που διαφωνεί συνεχώς με τους κριτές και τις συμπαίκτριές της και μιλάει ακατάπαυστα διακόπτωντας τους πάντες, εμφανίστηκε ντυμένη νοικοκυρά θέλοντας να πικάρει τους κριτές της εκπομπής.

«Εγώ μόλις έχω πάρει τα παιδάκια μου από το σχολείο και πάω σπίτι και έχω λίγες δουλίτσες να κάνω. Είμαι νοικοκυρά, μάνα» είπε η Ραμόνα και λίγο μετά διαπληκτίστηκε με συμπαίκτριά της για

τα σχόλια που έκανε.

«Ντύνεσαι για να δημιουργήσεις κάποια κατάσταση γιατί κάτι είπαμε χθες ή είναι το concept σου κανονικά;» ρώτησε ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

«Όχι, το έχω πει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους βαθμούς, δεν είχα από την αρχή, δεν μπορείτε όμως να μου πείτε, «έτσι δεν μπορείς να πας fashion week», έχω πάει. Ήρθα νοικοκυρά. Ταιριάζω με το ρόλο μου; Μπορώ να καθαρίσω έτσι;», απάντησε η Ραμόνα.

«Νιώθω ότι ρίχνουμε λίγο το επίπεδο με αυτή την κατάσταση. Αν θες να σε κρίνω με αυτά που φοράς εντάξει, αυτό δεν είναι μόδα. Εγώ ήρθα εδώ για να κρίνω styling και μόδα, όχι ρόλους» συνέχισε εκείνος.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα