Lola's Bar, το στέκι που καθιέρωσε σε προορισμό διασκέδασης την Τρούμπα


Έχοντας κλείσει προσφάτως δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το Lola's Bar έχει να «υπερηφανεύεται» ότι έδωσε και πάλι ζωή στην άλλοτε κακόφημη Τρούμπα, μετατρέποντάς τη σε ένα από το hot spots του Πειραιά για διασκέδαση.

Εκεί, λοιπόν, όπου κάποτε μεσουρανούσαν οι οίκοι ανοχής, τα cabaret και τα χασισοποτεία, εκεί όπου τα «κόκκινα φανάρια» δεν έσβηναν ποτέ, σήμερα θα βρείτε το φημισμένο all day στέκι, που σας υποδέχεται

από νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Με βιομηχανικό χαρακτήρα και κυρίαρχα υλικά το τσιμέντο, το γυαλί και το σίδηρο, και διακοσμητικά το περιβάλλον του μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο, σε εκείνη την κακόφημη εποχή της Τρούμπας.

Το Lola's Bar, λοιπόν, αποτελεί ιδανική επιλογή για πρωινό καφέ, μεσημεριανό χαλαρό κρασάκι με γευστικά τσιμπολογήματα, after office early drink αλλά και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως. Πρόκειται από εκείνα τα μαγαζιά, μάλιστα, που συνεχώς εφευρίσκει νέες αφορμές για να το επισκεπτόμαστε!

Έτσι, κάθε Δευτέρα κακομαθαίνει όλες τις γυναίκες με ladies night (το δεύτερο ποτό κερασμένο), τις Τρίτες μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες της sushi βραδιάς, ενώ τις Κυριακές τα απογεύματα γίνεται σημείο αναφοράς για διασκέδαση μόνο με ελληνικές επιτυχίες.

Πληροφορίες

2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς

Τηλ. 210 4529722

Fb page: Lola's Bar

Keywords
Τυχαία Θέματα