Happy Birthday Mr President: Ο Ομπάμα έγινε 55

04:13 5/8/2016 - Πηγή: Press-gr

"Φεμινιστής" δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στο γυναικείο περιοδικό Glamour, ανήμερα των γενεθλίων του, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες προκειμένου να καταπέσουν οι προκαταλήψεις σχετικά με το γυναικείο φύλο.
Ο Ομπάμα, που είναι πατέρας δύο κοριτσιών και ανατράφηκε από τη μητέρα και τη γιαγιά του και σήμερα κλείνει τα 55. Παραμένει σε εξαιρετική φόρμα - χάρη στις διατροφικές συνήθειες
και τη διακοπή κανίσματος που του έχει επιβάλλει η Μισέλ- και η μόνη του διαφορά από την πρώτη μέρα στον Λευκό Οίκο είναι ότι "άσπρισε" τελείως.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σήμερα βγαίνουν πολύχρωμα μπαλόνια καοι οι ευχές φτάνουν κατά χιλιάδες.
Η Πρώτη Κυρία από την πλευρά της, ευχήθηκε στον σύζυγό της δημοσίως Χρόνια Πολλά με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με λεζάντα: «55 χρονών και αυτό το χαμόγελο ακόμη με συγκινεί κάθε ημέρα. Χρόνια πολλά Μπαράκ, σε αγαπώ».

Ο ίδιος, σε ομιλία του την παραμονή των γενεθλίων του, ευχαριστησε τη σύζυγό του Μισέλ και τις κόρες του Μαλία και Νατάσα γιατί τον κράτησαν «προσγειωμένο» τα τελευταία 8 χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα