Υπόθεση Φαίης… Συγκλονιστικές εξελίξεις στη δίκη! Έβαλε τα κλάματα η αδερφή της

Συνεχίζεται για Πέμπτη μέρα η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπάχλα.

Η στενή φίλη της Φαίης ανέφερε πως ο κατηγορουμενος είχε απαγορέψει στην 23χρονη να εργάζεται και να βλέπει τους φίλους της καθώς τη ζήλευε αρρωστημένα.

Και κατέθεσε ότι το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά γιατί η Φαίη του είπε οτι θα βγει για φαγητό με μια φίλη της και ο Στεφανάκης της είπε "" Θα σου γ... Και δεν θα βγαίνεις έξω για να γνωρίζεις γκόμενους. Δεν θα πας πουθενά !".
Μάλιστα η μάρτυρας κλειδί είπε: "τρεις εβδομάδες πριν συμβεί ότι συνέβη, η Φαίη κούτσαινε και είχε μώλωπες

στο πρόσωπο. Μου είπε οτι είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού της ενώ σε μια άλλη φίλη μας είπε οτι έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του Βαγγέλη. Δεν την πίστεψα, όπως δεν πίστεψα οτι δεν είχε συμβεί τίποτα όταν μου είπε πως ήθελε να πάει στο Κέντρο Υγείας στα Σπάτα, κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας, γιατί την πονούσε το αυτί της". Τέλος αναφέρθηκε και όταν πήγε να την δει στο νοσοκομείο: "Ηταν μόνη της. Το πρόσωπο της γεμάτο αίματα και γρατζουνιές. Τα μάτια της κλειστά με γάζες και πρησμένα. Απο τη μύτη της έτρεχε αίμα, όπως αίμα είχε και ανάμεσα στα δάκτυλα της. ´Οταν τη μεταφέραμε στην ιδιωτική κλινική, με φώναξε στο γραφείο του ο διευθυντής της ΜΕΘ και μας είπε πως ο άνθρωπος που τη χτύπησε ήταν επαγγελματίας και πως τα χτυπήματα έγιναν με τέτοιο τρόπο που ήταν ολοφάνερο πως ήθελε να τη σκοτώσει. Μας είπε οτι η Φαίη ήταν κλινικά νεκρή και πως θα ήταν θαύμα εαν θα γλιτωνε".

Η φίλη της Φαίης κατέθεσε πως η Μαριαλένα συκοφαντούσε τη Φαίη στον Στεφανάκη και πως δημιουργούσε εντάσεις προκειμένου το ζευγάρι να μαλώσει. Και δεν δίστασε να πει: φαινόταν οτι έπαιζε θέατρο. Ενώ την έψαχνα όλο το Σάββατο να έρθει στο νοσοκομείο και μας έλεγε οτι δεν μπορεί γιατί δεν ένιωθε καλά, μας πήρε ξημερώματα Κυριακής κλαιγοντας και ζητώντας να την πάμε να δει τη Φαίη, αμέσως. Σε όλη τη διαδρομή έκανε κάτι σπαστικά, έκλαιγε και σταματούσε , έκανε πως λιποθυμά και συνερχόταν αμέσως".

Η Μαριαλένα έβαλα τα κλάματα όταν η μάρτυρας ρωτήθηκε αν στο γάμο της είχαν παραστεί οι γονείς: "ήταν η μαμά μου στο γάμο. Τι πράγματα ειναι αυτά ; Για όνομα του Θεού πια".

Keywords
Τυχαία Θέματα