Ξένες σειρές και τανίες στον Alpha τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς

Απολαύστε στον Alpha τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς εκτός από εορταστικές εκπομπές, μοναδικά μουσικά προγράμματα και ξεχωριστές ταινίες.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ο Alpha θα προβάλει τα εξής:

• Στις 14:15, ο Τζέιμι Όλιβερ στο «Jamie's Family Christmas» μπαίνει στη κουζίνα με τις πιο έξυπνες Χριστουγεννιάτικες συνταγές. Στο σπίτι του μεγάλου

σεφ στο Έσσεξ καταφτάνει η οικογένειά του και οι φίλοι του για να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων γαλοπούλα με γέμιση, ζωμό με λαχανικά, ελαφρά γεύματα, πουτίγκες και ποτά. Παράλληλα, μας δείχνει πώς μπορεί να αξιοποιηθεί οποιοδήποτε υλικό θεωρείται περίσσευμα ή περιττό. Για άλλη μια φορά, ο Τζέιμι θα μας αποκαλύψει τα μυστικά του, ώστε κανένα άγχος και καμία αγωνία να μη σκιάσει τη χαρούμενη στιγμή της υποδοχής των καλεσμένων μας.

• Στις 15:40, η ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι τρεις μάγοι» κρατά συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους. Το σενάριο υπογράφει ο Χουάνο Ιμπάνεθ, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Αντόνιο Ναβάρο.

• Στις 21:00, η μουσική κωμωδία «Hairspray» με τους Τζον Τραβόλτα, Μισέλ Φάιφερ και Κουίν Λατίφα μας ανεβάζει τη διάθεση. Το σενάριο είναι των Λέσλι Ντίξον και Τζον Γουότερς ενώ η σκηνοθεσία του Άνταμ Σάνκμαν.

• Στις 23:15, η μαγεία της μεγάλης οθόνης συνεχίζεται με τη ρομαντική κομεντί «Σαν το ψάρι έξω απ' τη γυάλα» σε σενάριο και σκηνοθεσία Κλόντια Μάγιερς. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Μάθιου Μοντίν, Τζίνα Γκέρσον και Κρίστι Σκοτ Κάσμαν.

Ενώ την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν

• Στις 15:15, ο Τζέιμι Όλιβερ στο «Jamie at Home Christmas Special» αναλαμβάνει να αφαιρέσει το άγχος της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας. Σύμφωνα με τον Τζέιμι, η ψυχραιμία, η οργάνωση και η καλή προετοιμασία είναι εξίσου σημαντικά για ένα καλό εορταστικό δείπνο, όσο και τα φρέσκα υλικά. Φυσικά, τα σωστά υλικά είναι πάντα οι πρωταγωνιστές, γι' αυτό και οι προμηθευτές της χήνας και της γαλοπούλας επισκέπτονται το σπίτι του σεφ για να μας συμβουλέψουν τί πρέπει να προσέχουμε όταν τα επιλέγουμε. Παράλληλα, ο Μπράιαν, ο κηπουρός, κάνει μια βόλτα στον κήπο για να δει τι καλό και φρέσκο έχει να μας προσφέρει αυτή την περίοδο. Μια βόλτα από το σπίτι θα κάνει και ο Τζενάρο, ο μέντορας του Τζέιμι, για να προετοιμάσει μια μικρή έκπληξη.

• Στις 18:00, ο «Mr. Bean» και αυτός μέσα στο κλίμα των ημερών μας χαρίζει άφθονο γέλιο με τις ξεκαρδιστικές περιπέτειές του.

Στις 21:00, η κωμωδία «Epic movie» υπόσχεται στιγμές διασκέδασης. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Τζέισον Φρίντμπεργκ και Άαρον Σέλτζερ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Καλ Πεν, Τζένιφερ Κούλιτζ και Φρεντ Γουίλαρντ.

• Στις 22:30, η ταινία «Κωδικός: Swordfish» μας προσφέρει ένα δίωρο δράσης και περιπέτειας. Το σενάριο είναι του Σκιπ Γουντς και η σκηνοθεσία του Ντομινίκ Σένα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Τζον Τραβόλτα, Χιου Τζάκμαν και Χάλι Μπέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα