Τζένη Μπαλατσινού: «Ποιος είναι ο Σπύρος Πώρος; Δεν τον ξέρω;»

Η Ντέπυ Γκολεμά είχε γράψει ένα άρθρο παλιότερα για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το Mega με τίτλο «Mega είσαι Nitro μου» σχολιάζοντας την συνεργασία τους και υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατέστρεψε μια ή και δυο γενιές δημοσιογράφων. Τι απαντά σε αυτό η Τζένη Μπαλατσινού;

«Γιατί έχει καταστρέψει δυο γενιές δημοσιογράφων; Η ΙΜΑΚΟ και οι εκδόσεις Τερζοπούλου ήταν «ιπποτροφείο» για νέους δημοσιογράφους, στυλίστες.

Χτίστηκαν καριέρες τραγουδιστών, ηθοποιών και πολλών καλλιτεχνών μέσα από αυτά τα περιοδικά ακόμα και τηλεοπτικά κόνσεπτ στήθηκαν πάνω στα περιοδικά. Δημιουργήθηκε μια νέα βιομηχανία. Και γιατί τώρα τόση χολή και όχι πριν; Γενικά η κριτική ασκείται συνήθως από ανθρώπους που γνωρίζουν τον δρόμο αλλά δεν ξέρουν να οδηγούν. Και όταν ασκείται ως επάγγελμα θα πρέπει η εμπάθεια να πηγαίνει στο συρτάρι» τόνισε στο ΟΚ. Θεωρεί εμπαθή τα σχόλια της Γκολεμά; «Εντελώς. Ο κριτικός σχολιασμός θα πρέπει να σε βοηθά να γίνεις καλύτερος να έχει σαφήνεια και όρια. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει έντονα στο κοινωνικό Δαρβινισμό και ο ένας τρώει τον άλλο χωρίς αιτία». Ο Σπύρος Πώρος αποκάλεσε τον Πέτρο Κωστόπουλο, «απελπισμένο βλάχο»: «Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω. Γιατί υπάρχει και επαρχιώτικος ρατσισμός; 10 εκατ. Έλληνες είναι από την Αθήνα; Καλό κι αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα