Τρυπώσαμε στα γυρίσματα του Πετρετζίκη και… να τι είδαμε!

Μόνο αν κάποιος βρεθεί εκεί μπορεί να καταλάβει τι γίνεται όταν ο Άκης Πετρετζίκης και οι συνεργάτες του πιάνουν τις κουτάλες για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Εμείς σταθήκαμε τυχεροί και το ζήσαμε από την αρχή έως το τέλος! Φυσικά μιλάμε για την διαδικτυακή εκπομπή του σεφ «Kitchen Lab». Πρόκειται για τον χώρο όπου ο Άκης πειραματίζεται συνεχώς με νέες συνταγές προκειμένου να ικανοποιήσει και

τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μαζί με την ομάδα του, συγκεντρώνει τα υλικά, (υπεύθυνοι είναι ο Γιάννης Μπουροδήμος και ο Γιώργος Τσούλης) και ξεκινά το γευστικό ταξίδι. Και μπορεί εσείς να βλέπετε μόνο 8 λεπτά, όμως για να τελειοποιηθεί ένα γύρισμα χρειάζονται πάνω από δυο ώρες. Γιατί; Γιατί η κάθε εκπομπή γυρίζεται δυο φορές, την μια με τον Άκη να παρουσιάζει την εκπομπή και την δεύτερη μας δείχνει με λεπτομέρειες την παρασκευή της κάθε συνταγής. Φυσικά μέσα σε αυτό το δίωρο δεν λείπουν και τα απρόοπτα με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Λάκη Πελιβανίδη, -παιδικό φίλος του Άκη- να διακόπτει το γύρισμα κάνοντας συνεχώς αστεία. Όμως ο Άκης δεν αστειεύεται και πολύ καθώς είναι πολύ συνεπής και προσεκτικός, τόσο που αν δεν του πετύχει η συνταγή όπως θέλει την φτιάχνει και πάλι από την αρχή με πολλή πειθαρχεία. Η αλήθεια βέβαια είναι πως εμείς γελάσαμε πολύ κατά την διάρκεια του γυρίσματος καθώς τα αστεία μεταξύ τους έδιναν κι έπαιρναν. Οι Mary-rose Ανδριανοπούλου, Γιάννης Μπουροδήμος, Γιώργος Τσούλης, Κατερίνα Γκέκα, Γιάννης Φωτιάδης και Debbie Τσοπελα, είναι μια δεμένη παρέα και πάνω από όλα δείχνουν να είναι πολύ καλοί φίλοι. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα δείτε πως φτιάχνετε τυρί – κρέμα. Απλά και τόσο νόστιμα, διότι το δοκιμάσαμε κιόλας και μας άρεσε πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα