Το συγκινητικό αντίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο τελευταίο «Πάμε πακέτο»!

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν χθες το βράδυ, κατά την τελευταία εκπομπή «Πάμε πακέτο» για τη φετινή σεζόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια, μετά την παρουσίαση των χθεσινών ιδιαίτερα ενδιαφέροντων ιστοριών που είχε ετοιμάσει και λίγο πριν καληνυχτίσει τους τηλεθεατές, θέλησε να τους μιλήσει, με αφορμή το γεγονός ότι επρόκειτο για την τελευταία εκπομπή της φετινής χρονιάς. «Ήρθε η ώρα να πούμε την καληνύχτα μας. Όχι δεν θα τα πούμε την άλλη Πέμπτη. Θα πούμε αντίο για φέτος» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Θα αργήσουμε να τα ξαναπούμε λίγο, θα μας πάει τον Οκτώβριο νομίζω, περίπου

εκεί. Ως τότε να προσέχετε τους πολύτιμους εαυτούς σας, να είστε καλά, να σκέφτεστε θετικά, να αφήνετε την ψυχή σας να ζει στα καλύτερα, να καλείτε τα καλά αλλιώς δεν έρχονται στη ζωή μας. Μπορείτε να κρατήσετε μια επαφή μαζί μου με τα τηλεφωνήματα που μπορείτε να κάνετε στην εκπομπή... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αγαπημένους, μοναδικούς συνεργάτες... το κανάλι που μας δίνει την ευκαιρία να υπάρχουμε και να κάνουμε αυτή τη δουλειά με αγάπη. Θα μου λείψετε! Σας ευχαριστώ πολύ! Τον Οκτώβριο θα είμαστε πάλι μαζί. Να είστε καλά και να προσέχετε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα