Το meeting point των επωνύμων!

Ο κόσμος ψηφίζει Boutique-YaΥa δαγκωτό! Μετά την άκρως επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, το Boutique και το YaYa ένωσαν τις δυνάμεις τους από τις 6 Απριλίου και μεταμόρφωσαν το χώρο του B.E.D., στη Γλυφάδα, στο Νο 1 meeting point της νεολαίας και των celebrities.

Σ' ένα περιβάλλον δίπλα στο κύμα που εξιτάρει την αισθητική και συνδυάζει ξέφρενη διασκέδαση με εμπνευσμένα εδέσματα, ο κόσμος δίνει ραντεβού και το απολαμβάνει μέχρι πρωίας.

Οι διάσημοι

δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν την εξαίρεση: η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου-σε μία από τις όχι και τόσο συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους- η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (οι τρεις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Σ' αγαπάω, αλλά» που ανεβαίνει τον ερχόμενο μήνα στο θέατρο "Αθηνά"), ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης και ο υπεύθυνος για τη μουσική και ηχητική επιμέλεια του θεατρικού Νίκος Ραμός, οι Αντώνης Καλογρίδης, Τρύφωνας Σαμαράς και Λουκία Λαιμού, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» την Τρίτη, 15 Μαϊου, στο Final Fight Party του Γιώργου Μανίκα και του team του. Όλοι τους γεύτηκαν τις μοναδικές διεθνείς γεύσεις του club-resto και τις δροσερές σαλάτες του Boutique-YaΥa κι αποχώρησαν με πλατιά χαμόγελα.

Όσο για τον Γιώργο Μανίκα (ο οποίος έχει ξεκινήσει τα parties του εδώ και δύο χρόνια μαζί με καλούς φίλους του και τη χειμερινή σεζόν τα «έσπασαν» στο YaYa στο Κολωνάκι) από κοινού με τον Dj T στα decks (Τάσος Παπαδόπουλος), όπως κάθε Τρίτη, έδωσαν το σύνθημα της διασκέδασης και ο κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά το χώρο, χόρεψε σε ξέφρενους ρυθμούς μ' ένα πρόγραμμα που κυριολεκτικά συνδυάζει τα πάντα: από Moby και "Rock n' roll queen" μέχρι τα "Παπάκια" και τα "Ριάλια". Όπως αναμενόταν, εξάλλου, άλλη μία φορά έγινε... τηςΤρίτης στο Boutique-YaΥa. The show must go on!

Keywords
Τυχαία Θέματα