Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η αγαπημένη του, Ξανθή Σταμουλάκη, μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης.

Ο ποδοσφαιριστής της Βέρντερ Βρέμης, εδώ και περίπου έξι χρόνια, ζει τον έρωτα στο πλευρό της Ξανθής του, την οποία γνώρισε όταν αγωνιζόταν για χάρη της Νίκης Βόλου. Όπως αναφέρει η Real life, ο έρωτας των δύο παιδιών ξεκίνησε στο Βόλο, όταν το 2006 ο 18χρονος τότε ποδοσφαιριστής είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Νίκη Βόλου, στην οποία προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Σταμουλάκης,

πατέρας της Ξανθής. Οι δυο τους ακολούθησαν τους δρόμους τους στην πορεία και συναντήθηκαν ξανά στην Ιταλία, όπου ο Σωκράτης αγωνιζόταν αρχικά στην Τζένοα και στη συνέχεια στη Μίλαν και η Ξανθή πήγε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Μιλάνο. Έτσι το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να δεθεί ακόμα περισσότερο.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και η όμορφη Ξανθή προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες. Πρόσφατα, πήγαν μαζί στο γάμο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη και πολλοί αναζητούσαν πληροφορίες για τη γλυκιά σύντροφο του Σωκράτη. Το ζευγάρι έχει συνηθίσει τα χιλιόμετρα, αφού ο Σωκράτης είναι κάτοικος Γερμανίας, καθώς αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης και η Ξανθή μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Βόλου και Βρέμης. Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης το επόμενο βήμα είναι ο γάμος, όπως μαρτυρούν κοινοί τους φίλοι. Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό και ουσιαστικά το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι η ακριβής ημερομηνία του γάμου. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα γίνει πολύ σύντομα, ίσως και μέχρι το τέλος του 2012, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα