Σίσσυ Φειδά: «Μπορώ να γίνω πολύ bitch!»

Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στο ΜTV Greece απόψε στις 20:00 η Σίσσυ Φειδά.

Η όμορφη διακοσμήτρια και παρουσιάστρια του «Σπίτι από την αρχή» ανοίγει την καρδιά της στο Γιώργο και μιλάει για τον νυν σύντροφό της και την μικρή διαφορά ηλικίας τους, το τηλεοπτικό της μέλλον, τις επιθέσεις που έχει δεχτεί ενώ αποκαλύπτει υπό ποιες συνθήκες γίνεται bitch!

Τι απαντάει σε όλους όσοι την κατηγορούν ότι είναι "bitch": Βεβαίως και μπορώ να γίνω bitch όταν χρειαστεί. Όταν είσαι γυναίκα και είσαι σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν είναι όλα

εύκολα. Δεν μπορείς να είσαι με το πούπουλο και το χάδι. Για έναν άντρα θα ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σκύλα μπορώ να γίνω πολύ. Ειδικά αν πειράξουν δικούς μου ανθρώπους.

Για την πιθανότητα να την ξαναδούμε στην τηλεόραση: Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την εκπομπή. Με τις αλλαγές που έγιναν στο κανάλι και τα θέματα στο budget δεν ξέρω τι θα γίνει. Πήγε πάρα πολύ καλά το Σπίτι από την αρχή, ήταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Τι την ενόχλησε περισσότερο από όλα όσα γράφτηκαν πέρσι για εκείνη; Υπάρχει μια διάθεση για..ανακρίβειες και κακοήθεια. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση διάθεση για ανακρίβεια. Μπορεί και ο ίδιος ο συντελεστής της εκάστοτε εκπομπής να μην είναι από τη φύση του έτσι, αλλά τελικά το κάνει. Και πίστεψέ με άκουσα πολλά! Για το ποιά είμαι, τι κάνω, πώς είμαι σαν άνθρωπος, πώς χτενίζομαι, τι φοράω.. Έχουμε τόσα ενδιαφέροντα θέματα, δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχολούμαστε με τη Φειδά, τι φοράει και πώς είναι το μαλλί της;

«Δεν έχω εθισμό με την κάμερα». Υπάρχουν στιγμές που βλέπω τον εαυτό μου και μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν έχω εξάρτηση. Έχω πει πολλά «όχι» σε πράγματα που αν είχα τέτοια εξάρτηση από το γυαλί, θα έλεγα αμέσως «ναι». Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, έχω εθισμό από το επάγγελμα που έχω επιλέξει να ακολουθώ. Παίρνω ευχαρίστηση από τη διακόσμηση, δημιουργώ. Δεν έχω εθισμό με την κάμερα.

Γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα; Ίσως είμαι δύσκολη γυναίκα. Κάποια πράγματα όπως ο γάμος θα πρέπει να γίνεται στην ώρα τους. Κάποια πράγματα στη ζωή είναι τυχερά να γίνουν ή όχι. Εχω περάσει πολύ ωραία στην προσωπική μου ζωή με πολύ αξιόλογους ανθρώπους δίπλα μου.

Θα παντρευτεί τον νυν σύντροφό της που είναι νεότερός της; Έχω πολλά κοινά μαζί του. Με έχει ανανεώσει το γεγονός ότι έχω δίπλα μου έναν πολύ καλό άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Η ηλικία δεν έχει να κάνει. Είχα μια αναστολή στην αρχή γιατί πρώτη φορά μπαίνω σε σχέση που είμαι εγώ η μεγαλύτερη, όμως τελικά η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Ξέρω ότι και οι δύο δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο. Όταν αγαπάς σίγουρα σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άνθρωπός σου, επομένως ζηλεύω όσο χρειάζεται. Όταν ήμουν πιο μικρή τα έχω κάνει αυτά, αλλά πλέον καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Δεν χρειάζεται ούτε να ψάξεις ούτε να κυνηγήσεις, τα πράγματα φαίνονται! Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, όπως επίσης φαίνεται και η μέρα που πάει να χαλάσει στη συνέχεια. Στον έρωτα

Keywords
Τυχαία Θέματα