Ρούλα Κορομηλά: «Μπορώ να δηλώσω ερωτευμένη»

Η Ρούλα Κορομηλά μιλά για την προσωπική της ζωή και τον απόλυτο έρωτα!

Η παρουσιάστρια δηλώνει στο περιοδικό Down Town: «Η έννοια του απόλυτου έρωτα δεν υφίσταται, παρά μόνο σαν ψευδαίσθηση στα ερωτικά μας. Εξάλλου, είμαι βεβαία ότι ακολουθεί ο επόμενος, ο καλύτερος έρωτας. Μπορώ να δηλώσω ερωτευμένη και τώρα. Είναι τεράστια η γκάμα των ερώτων μου, άλλωστε».

Ποιος ήταν ο άντρας της

ζωής της; Μήπως ο εαυτός της; Η ίδια δηλώνει: «Όχι βέβαια! Ποτέ και σε καμία περίπτωση. Οι ρόλοι ήταν πάντα διακριτοί. Ο δικός μου, της γυναίκας που χρειάζεται τρυφερότητα, φροντίδα, σεβασμό, ενδιαφέρον, πάθος, στήριξη, χιούμορ και γενναιόδωρες δόσεις αγάπης. Της ευαίσθητης γυναίκας, που δίνει χωρίς να απαιτεί και δεν επαιτεί όσα της αξίζουν για να αγαπιέται και να ζει ευτυχισμένες στιγμές. Αυτόν το ρόλο προτιμώ, αυτός μου ταιριάζει και αυτόν επιλέγω! Στον άλλο ρόλο, πρωταγωνιστεί ο άντρας. Νομίζω πως οφείλει να αποδώσει τα μέγιστα, χωρίς υποδείξεις, παρεμβατισμούς, σκονάκια και υποβολείς. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου του, ας τον διαχειριστεί όπως επιθυμεί, αρκεί η ερμηνεία του να κερδίσει θαυμασμό και τη θέση του δίπλα μου».
Ποιο χαρακτηριστικό ενός άντρα μπορεί να την «χαλάσει»;
Η Ρούλα δηλώνει: «Πολλά! Το μεταλλαγμένο ύφος του όταν πιάνεται στη φάκα, όταν ανεβαίνουν οι τόνοι, όταν ακολουθούν τσουβάλια με ανώριμες δικαιολογίες και όρκους... Διασκεδάζω αφάνταστα! Η στιγμή δε της συγνώμης μετά από το show, είναι κορυφαία (γέλια). Με χαλάει πολύ ό,τι άτολμο, ανειλικρινές, επιτηδευμένο και αναμενόμενο. Με χαλάει η παντελής έλλειψη χιούμορ, η γκρίνια και η μιζέρια. Με χαλάει η ματαιοδοξία, η πονηριά και η εμφανής διάθεση βολέματος σε εικονικές καταστάσεις».

Πως θα ήθελε να είναι ο μελλοντικός της σύντροφος; Ποια χαρακτηριστικά θα ήθελε να έχει; «Ρίχνεις «άδεια»; Εντάξει, λοιπόν, Αλέξανδρέ μου! Να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του λέω-έτσι κι αλλιώς δικά του είναι. Ας σκεφτεί σοβαρά και ας αποφασίσει μόνος του, πώς εκείνος θέλει να είναι μαζί μου και ποια από τα χαρακτηριστικά του επιθυμεί να αναδείξει ή να αποχωριστεί. Διαφορετικά δεν θα έχει καμία τύχη (γελάει). Οι υποδείξεις είναι περιττές» λέει χαρακτηριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
κορομηλα.πορο
Τυχαία Θέματα