Παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Έμεινα σε ένα φτηνό ξενοδοχείο, όπου διαπίστωσα πως δούλευαν γυναίκες που εκδίδονταν»

Μία άγνωστη πτυχή της πολυτάραχης –όπως αποδείχτηκε- ζωής του αποκαλύπτει σε συνέντευξή του γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Όπως λέει, επειδή δεν είχε χρήματα έμενε σε ξενοδοχείο όπου εκδίδονταν γυναίκες! Δεν είναι άλλος από τον Μάκη Πουνέντη ο οποίος όπως λέει, επειδή είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, οι δικοί του δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τα μίντια όπως ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω λέει: «Δεν έφυγα με καλό τρόπο από το Κιάτο. Μόλις πήρα το πτυχίο μου, ανακοίνωσα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω το επάγγελμα που σπούδασα και ήθελα

να ασχοληθώ με το χώρο των μίντια. Οφείλω να ομολογήσω πως η οικογένειά μου δεν το δέχτηκε πολύ καλά, οπότε αναγκάστηκα να φύγω λίγο άσχημα από το σπίτι μου» λέει στο people και συνέχισε: «Για κάποιο διάστημα χάθηκα από τους γονείς μου και έπρεπε να αποδείξω πως μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο διάστημα που δεν είχα χρήματα να νοικιάσω σπίτι και έμεινα σε ένα φτηνό ξενοδοχείο, όπου έπειτα διαπίστωσα πως δούλευαν γυναίκες που εκδίδονταν».

Keywords
Τυχαία Θέματα