Όλα όσα θα δείτε σήμερα στην Προδοσία

Σήμερα στην Προδοσία στο Star, ο Χακάν προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον πατέρα του ώστε να πάρει πίσω την κόρη του.

Ο Εκρέμ θέτει τους όρους του προκειμένου να επιστρέψει τη μικρή και η άρνηση του βυθίζει τον Χακάν σε απόγνωση. Ενώ η Μπερίν περιμένει νέα του, η Ζεχρά επιστρέφει αναπάντεχα στο σπίτι μετά από τη ριψοκίνδυνη αλλά ουσιαστική παρέμβαση του Αχμέτ. Η Μπερίν δεν ξέρει

πώς να ευχαριστήσει τον Αχμέτ. Ο Χακάν, βλέποντας ότι η κόρη του επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρα της δίχως τη δική του μεσολάβηση αλλά με τις ενέργειες του Αχμέτ, αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η οικογένεια Ακάρσου γιορτάζει την επιστροφή της Ζεχρά.

Την ίδια ώρα, η Τζεμιλέ μιλάει με την Αϊλίν και εκείνη για άλλη μια φορά δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει με τον Ταρίκ.

Ο Σονέρ είναι ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας. Μάλιστα, στη γιορτή της μητέρας ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αϊλίν, που τη συγκινεί: ένα φορτηγό γεμάτο λουλούδια, μόνο για εκείνη!

Ο Αλί παρακολουθεί την Καρόλιν και καταφέρνει να τη βρει χωρίς τους άνδρες του Κενάν, που την προστατεύουν.

Ο Χακάν, ύστερα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ανακοινώνει στην Μπερίν και τον Αχμέτ την απόφαση του να φύγει από τη ζωή τους για να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί, ενώ ο Ταρίκ επικοινωνεί με τον Σονέρ και ζητά να τον συναντήσει. Οι δυο άντρες, που είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, είναι αποφασισμένοι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί...

Keywords
Τυχαία Θέματα