Ο Κώστας Βαξεβάνης ξεσπά για το «Κουτί της Πανδώρας»

Ο Κώστας Βαξεβάνης τόσο χθες όσο και σήμερα ξέσπασε στο twitter και τα έβαλε δημόσια με τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης. Τι εξόργισε το δημοσιογράφο;

Η καθυστέρηση της προβολής της εκπομπής του «Το Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ.

Η ΝΕΤ

χθες είχε ζωντανή μετάδοση του αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και μετά προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων. Αμέσως μετά, ακολουθούσε η προβολή της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη, η οποία ,όμως, είχε 20 λεπτά καθυστέρηση.

«Καταδικάζουν την ΕΡΤ. Μετά από παιχνίδι μπάσκετ,με την Πανδώρα να ακολουθεί παίζουν δελτίο ειδήσεων με τον σεναριογράφο που έγινε αγρότης», έγραψε αρχικά στο twitter, ο δημοσιογράφος δείχνοντας την ενόχλησή του.

Ενώ συνέχισε γράφοντας: «Είμαι σίγουρος ότι αφού παίξουν 20λεπτο δελτίο ειδήσεων θα παίξουν και ο,τι κοινωνικό μήνυμα έχουν και διαφήμιση και μετά Πανδώρα»

Η οργή του όμως δεν είχε τέλος κι έτσι αποφάσισε να γίνει ακόμη πιο δεικτικός, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Παίζουν ακόμα και χρηματιστήριο μεταμεσονύκτια στο δελτίο για να παίξει η Πανδώρα ξημερώματα».

Τελικά η εκπομπή ξεκίνησε 20 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα της και ο Κώστας Βαξεβάνης ανακουφισμένος κοινωποίησε ότι το «Κουτί» είναι ON AIR!

Για το δημοσιογράφος όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί αφού και σήμερα, μέσω twitter πάλι έστειλε το μήνυμά του στους υπεύθυνους της κρατικής τηλεόρασης γράφοντας:

«Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε το Κουτί της Πανδώρας δίνοντας τη μεγαλύτερη τηλεθέαση χθες στην ΕΡΤ, μεγαλύτερη ακόμη και από το μπάσκετ»

Keywords
Τυχαία Θέματα