«Νύχτες Μαγικές» με την Μάρα Μειμαρίδη

Η γνωστή σε όλους συγγραφέας και σεναριογράφος Μάρα Μειμαρίδη ξεκινά από το Σάββατο 3/11 μια καινούργια εναλλακτική μυστικιστική εκπομπή.

 

Από την συχνότητα του ΑΡΤ channel, από το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη θα μοιράζεται με τους τηλεθεατές της καταστάσεις και προβλήματα που αφορούν την ψυχή.

Το περιεχόμενο της εκπομπής «ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ» θα στηρίζεται πάνω σε τηλέφωνα τηλεθεατών οι οποίοι θα ζητούν

την γνώμη -προσωπική και επιστημονική- της ψυχαναλύτριας Μάρας Μειμαρίδη πάνω σε θέματα που τους απασχολούν αλλά και που τα ίδια απασχολούν και άλλους πολλούς συνανθρώπους μας. Θα υπάρχει δυνατότητα να έρθει και στο στούντιο οποιοσδήποτε επιθυμεί να εκθέσει ζωντανά ένα θέμα που τον απασχολεί και να «αναλύεται» ζωντανά ενώ θα προβάλλεται και βιντεο του τηλεθεατή που θα έχει έρθει ζωντανά στο στούντιο σε prive συνάντηση στον χώρου του με την Μάρα Μειμαρίδη.

Η εκπομπή στηρίζεται στην ψυχή και στα θέματα που την βασανίζουν, προσεγγίζοντας την ψυχαναλυτικά και μεταφυσικά

Θα υπάρχουν γραμμές τηλεθεατών, οι οποίοι θα έχουν την θέληση να μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό και τους παρουσιαστές το θέμα που τους απασχολεί , όπως ερωτικά προβλήματα, προβλήματα γάμου, προβλήματα δουλειάς, προβλήματα στο σεξ κλπ ενώ εντύπωση προκαλεί η απόφαση της Μάρας Μειμαρίδη να εντάξει στην εκπομπή της και θέματα για την μεταφυσική ψυχή , τον κόσμο των πνευμάτων ενώ μένει να δούμε εάν το πνεύμα θα απαντάει και στους τηλεθεατές.

Την σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η παραγωγός Γιαννοπούλου Μπέσσυ επιστήθια φίλη της Μάρας Μειμαρίδη

Τα αποτελέσματα της ομάδας...σε λίγες μέρες στους δέκτες σας.....άραγε εσείς είχατε ποτέ μια μεταφυσική εμπειρία

Keywords
Αναζητήσεις
νυχτεσ μαγικεσ μετην μαρα μειμαριδη
Τυχαία Θέματα