«Νόστιμη γη»: Ονειρεμένα Χριστούγεννα με τον Βασίλη Καλλίδη από την Ονειρούπολη της Δράμας

Ο αγαπημένος chef Βασίλης Καλλίδης με την πιο γιορτινή του διάθεση ταξιδεύει στη Δράμα και την Καβάλα για ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο.

Θα γνωρίσουμε τα γιορτινά καραβάκια της Αγίας Βαρβάρας και το έθιμο των Αράπηδων, θα μαγευτούμε από την υπέροχη φύση του Νομού Δράμας, θα αναβιώσουμε το στόλισμα του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και

θα απολαύσουμε πολλή μουσική και χορό με παραδοσιακά κάλαντα, μακεδονικούς και μικρασιάτικους ρυθμούς από το Μουσικό σχολείο της Δράμας. Ο Βασίλης θα μας μαγειρέψει ένα πιάτο υπερπαραγωγή με μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών ενός μερακλή τοπικού παραγωγού, θα μας προτείνει μια εναλλακτική χριστουγεννιάτικη μακαρονάδα θαλασσινών από την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και θα ψήσει όλων των ειδών τους μεζέδες στα δάση της Δράμας.

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται πίσω στην Αθήνα, στο διαμέρισμα του Βασίλη, όπου οργανώνει για παλιούς και νέους φίλους μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική …έκπληξη. Αξέχαστα Χριστούγεννα με τη «Νόστιμη γη» στον Alpha, την παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα