Μάρκος Σεφερλής: «Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους»

Όταν έγινε γνωστό ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα αναλάβει την παρουσίαση του Πρωινού του Mega, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Ο Λιάγκας και η Σκορδά στην Τήνο θα κάνουν πάρτι».

«Ο Παπανώτας μπορεί να είπε αυτό που λες, αλλά ο παπαΣωτήρης, που είναι ιερέας στην ενορία μου, είπε ότι θα πάω πολύ καλά! (Γελάει.) Στην Ελλάδα έχουμε το χούι να κρίνουμε κάτι πριν καν βγει στον αέρα. Και ενώ από

τη μία παραπονιόμαστε που δεν γίνονται πια πράγματα στην τηλεόραση, μόλις εμφανιστεί κάτι καινούριο αρχίζουμε να το θάβουμε. Τα ίδια δεν έγιναν και με το J2US, Μπορεί να μην ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά δούλεψαν αρκετοί άνθρωποι και ο κόσμο5 που το παρακολούθησε πέρασε καλά. Ας βγει πρώτα με το καλό το Πρωινό και εδώ είμαι για να χρεωθώ και την επιτυχία και την αποτυχία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βγαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ του και το κοντό του, τρεις μήνες πριν η εκπομπή ξεκινήσει. Τον Δημήτρη τον ξέρω και πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εμένα, όπως και εγώ του έχω στείλει κατά καιρού; μηνύματα, γιατί μου άρεσε στις εκπομπές όπου συμμετείχε. Δεν νομίζω ότι το σχόλιο του κρύβει εμπάθεια, απλά βιάστηκε να πάρει θέση για κάτι που πάει να γίνει. Από την άλλη, δεν είναι κακό να κάνει ο Λιάγκας Και η Σκορδά πάρτι. Εγώ χαίρομαι, όταν χαίρονται οι άνθρωποι. (Γελάει.) τόνισε στο ΟΚ.
-Επίσης, η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε στη στήλη της για σένα: «Δεν είναι του γούστου μου, είναι όμως μία διαφορετική πρόταση».
«Είναι μία υγιής και ειλικρινής θέση. Η Ντέπυ Γκολεμά έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεν της αρέσω, αλλά εκτιμά την προσπάθεια του καναλιού να κάνει κάτι διαφορετικό. Με τιμάει το σχόλιο της και την ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους. Εγώ χαίρομαι που αυτό που κάνω αρέσει σε πολλούς, αν κρίνω από την προσέλευση του κόσμου στα θέατρα όπου παίζω. Και επειδή έχω ακούσει διάφορα σχόλια για το κοινό που παρακολουθεί τις παραστάσεις μου, είναι ο ίδιος ακριβώς κόσμος που βλέπει τηλεόραση»

Keywords
Τυχαία Θέματα