Μαριάννα Τουμασάτου: «Στην Ελλάδα όταν περνάνε λεφτά από τα χέρια ανθρώπων πρέπει πρώτα να φαγωθούνε και μετά να δοθούνε»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας σε συνέντευξή της για την τηλεόραση και τις σειρές εξομολογήθηκε ότι θα αργήσουμε να δούμε ξανά ελληνική μυθοπλασία.

«Θα αργήσουμε. Το κακό με την Ελλάδα είναι πώς, όταν περνάνε λεφτά από τα χέρια ανθρώπων πρέπει πρώτα να φαγωθούνε και μετά να δοθούνε. Οπότε, αν ξαναμπούνε λεφτά σε αυτή τη χώρα, πρέπει να ξαναβρεθούνε επιτήδειοι, να φάνε κι αφού φάνε, θα δώσουνε και στους υπόλοιπους να κάνουν δουλειές». Το μοναδικό λοιπόν καταφύγιο για τον ηθοποιό είναι

το θέατρο υποστήριξε. «Έτσι κι αλλιώς, αυτό ήταν πάντα». Όσο για το αν γίνονται αξιόλογες παραστάσεις σε καιρό οικονομικής κρίσης απάντησε στο «My Salonika»: «Ναι. Νομίζω το θέατρο έχει τη δυνατότητα να σε ταξιδέψει και με πιο λίγα πράγματα». Η ίδια έχει κάνει πολύ θέατρο αλλά σε πολύ καλές παραστάσεις. «Εντάξει, δεν έχω κάνει και το καλύτερο του πλανήτη! Όχι, δεν θα έλεγε κανείς ότι έχω παίξει κλασσικούς ρόλους δεν μου τους έχουν δώσει δηλαδή! Δεν είναι ότι μου τους πρότειναν και έλεγα "πάρτε τους πίσω". Έχω παίξει ελάχιστα πράγματα στο κλασσικό ρεπερτόριο, αλλά δεν με έχουν εμπιστευθεί τόσο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα