Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Ερωτευμένος με την Σύμη

Ερωτευμένος με την Σύμη είναι ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου

. Του προσφέρει πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, μετά τις διακοπές του στο Μπόντρουμ με την αγαπημένη του, το μοντέλο Κιούμπρα Κιουτσούκ, πέρασε χαλαρές στιγμές και με την Μπεράκ Τουζουνατάτς στον Μαρμαρά ενώ τώρα επέλεξε το μικρό νησί του Αιγαίου για τα μπάνια του.
Ο έρωταςτου Κενάν με τη Σύμη μετρά πλέον πέντε χρόνια. Όταν βρίσκεται εκεί, δεν παραλείπει να περπατήσει στα γραφικά της σοκάκια, να επισκεφθεί τις αγαπημένες του παραλίες Δυσάλωνα και Αγία Μαρίνα

καινά απολαύσει θαλασσινές γεύσεις σε ψαροταβέρνες του νησιού.
«Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο για μένα, είναι ένα νησί μοναδικό» εξομολογείται σε φίλους και γνωστούς που τον ρωτούν γιατί επιλέγει κάθε χρόνο να την επισκέπτεται. Βεβαίως, το απαράμιλλης ομορφιάς νησάκι του Αιγαίου δεν έχει κλέψει μόνο τη δική του καρδιά. Πα τους γείτονες φίλους μας, η Σύμη είναι πρώτος τουριστικός προορισμός, «η μπουτίκ του Αιγαίου», όπως την αποκαλούν.
Ο 40χρονος ηθοποιός έφτασε στο νησί στα τέλη Ιουλίου με θαλαμηγό, συνοδευόμενος από μικρή παρέα φίλων. Αυτή τη φορά έμεινε μόνο για ένα βράδυ, χρονικό διάστημα μικρό για να τη χορτάσει και να την απολαύσει όσο θα ήθελε.
Πηγή:Mytv

Keywords
Αναζητήσεις
kenan imirzalioglou symi
Τυχαία Θέματα