Η σέξι επανεμφάνιση της Παπαρίζου, η γυμνή φωτογράφηση της Φουρέιρα και η «hot επίθεση» στον τυφώνα Sandy

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της με τις σέξι παρουσίες να μονοπώλησαν τον ενδιαφέρον σας.

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στις νυχτερινές πίστεςανανεωμένη και περισσότερο σέξι από ποτέ. Στην πρεμιέρα της που έγινε πριν λίγες ημέρες οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός» δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από την τραγουδίστρια που χόρευε αισθησιακά με ένα «καυτό» μίνι φόρεμα! Και μετά την Έλενα «φωτιά» στην πίστα με την σέξι της εμφάνιση έβαλε η Όλγα Φαρμάκη. Όλοι ήταν «καρφωμένοι» στην πίστα του «Romeo» όταν εμφανίστηκε η μελαχρινή καλλονή με μαύρο μίνι φόρεμα που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία. 

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να είναι η αμέσως επόμενη που μας έκανε να παραληρούμε εκείνη όμως δεν  την είδαμε πιο «hot» από ποτέ στην πίστα αλλά σε..γυμνή φωτογράφηση. Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό, η Έλενα φωτογραφήθηκε όπως στην γέννησε η μαμά της αλλά για καλό σκοπό. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του καρκίνου του μαστού, η τραγουδίστρια θέλησε να τονίσει τη σημασία της πρόληψης καθώς και το ότι πρέπει να γίνεται μαστογραφία συχνά!

Ας αφήσουμε για λίγο τις εγχώριες σέξι παρουσίες και ας πάμε στις διεθνείς. Η τηλεπερσόνα και μοντέλο Jesica Cirio πήγε να κάνει τις βουτιές επιλέγονταςένα μικροσκοπικό μαγιό που δεν ήταν για το μέγεθος του πλούσιου μπούστου της. Την στιγμή που πήγε να φορέσει τα παπούτσια της...είχε ένα ατυχηματάκι για εκείνη...γιατί για τους άλλους ήταν οφθαλμόλουτρο.

Και σας αφήσαμε για το κλείσιμο το θέμα που δεν περιγράφεται με λόγια…μια εικόνα χίλιες λέξεις. Γιατί μπορεί στην Νέα Υόρκη ο τυφώνας Sandy να τρομοκράτησε τους κατοίκους όμως δεν συνέβη το ίδιο και στην τηλεπερσόνα... γνωστή Coco Austin. «Ανέβασε» βίντεο στο διαδίκτυο που την δείχνει να προτάσσει το στήθος της στον τυφώνα!

Τι κι αν διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου οι σέξι παρουσίες κάθε εβδομάδα «ανεβάζουν» την θερμοκρασία στα ύψη! Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει με περισσότερες σέξι εμφανίσεις! Διαβάστε και επιλέξτε με τα κλικς σας ποιες θα είναι στην πεντάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ραντεβού λοιπόν την επόμενη εβδομάδα!

 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα