Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και η SPI Group ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τη διανομή της βότκας Stolichnay Vodka, elit™ by Stolichnay και Stol Red

H Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την εταιρεία SPI Group

για τη διανομή της βότκας Stolichnaya, elit by Stolichnaya και Stoli Red.

Η ανανέωση αυτή επισφραγίζει μια επιτυχημένη και ιδιαίτερα καρποφόρα συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, και που αφορά στη διανομή και προώθηση της κορυφαίας αυθεντικής διεθνούς premium βότκας στην ελληνική αγορά.

H Stolichnaya, ή απλώς Stoli όπως είναι

γνωστή στους καταναλωτές, είναι η πιο γνωστή και κορυφαία σε πωλήσεις αυθεντική premium βότκα στον κόσμο. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, το προϊόν σημειώνει ιδιαίτερα θετική πορεία σε μια φθίνουσα αγορά και οι δύο εταιρείες είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με υψηλές προσδοκίες.

Η εκτίμηση και η αποδοχή της γκάμας των προϊόντων Stolichnaya από τον Έλληνα καταναλωτή επιβεβαιώνεται από την επιτυχία της ultra-luxury elit by Stolichnaya, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004, και της πιο πρόσφατης Stoli Red –μια νέα πρόταση από τη Stolichnaya, ένα ποτό με χαμηλότερη περιεκτικότητα αλκοόλ που συνδυάζει τέλεια τη μοναδική γεύση της premium βότκας με αυτή του γλυκού βατόμουρου.

«Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την SPI αποτελεί μεγάλη τιμή, επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης αλλά και μιας πολύ επιτυχημένης κοινής πορείας. Η Stolichnaya συνιστά ναυαρχίδα για το χαρτοφυλάκιό μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και με την SPI συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για διαρκή εξέλιξη και πρωτοπορία» δήλωσε ο κ. Χρήστος Αργυρού, Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.

Ο CEO της SPI Group, Val Mendeleev σχολίασε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μας, με κοινό όραμα τη συνέχιση της ανάπτυξης της επιτυχημένης πορείας των προϊόντων μας καθώς και των εταιρειών μας, τα οποία αποτελούν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα