Η κατάταξη του Ματέο στο στρατό και η αλλαγή της καθημερινότητας της Μενεγάκη!

Ο Ματέο Παντζόπουλος ντύθηκε στα μπλε και θα υπηρετήσει στην αεροπορία.

 

Η Ελένη Μενεγάκη του ετοίμασε την βαλίτσα του, του έδωσε κι ένα τρυφερό φιλί και τον αποχαιρέτισε στο σπίτι της στα Μελίσσια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ματέο της απαγόρευσε να τον συνοδεύσει

μέχρι την πόρτα του στρατοπέδου στην Τρίπολη. ο Μάκης Παντζόπουλος ζήτησε από την καλή του να μην τον συνοδεύσει ως την... πύλη, αλλά ούτε και να τον επισκεφθεί στο επισκεπτήριο γιατί δε θέλει να γίνει... show!

Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι δεν θα μείνει χωριστά για κανέναν χρόνο, αλλά μόνο 45 μέρες θα υπηρετήσει ο Ματέο, γιατί σύμφωνα με το νόμο είναι άνω των 35 χρονών και οπότε μπορεί να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες και να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του. Για την εξαγορά θα δώσει περίπου 4.500 ευρώ.

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας στο στρατό και η Ελένη πρέπει να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον καλό της για λίγες μέρες. Θα αποχωριστεί επίσης για λίγο και τις αγαπημένες της εξορμήσεις στα Άχλα και θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητάς της.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello συνάντησε την Ελένη το πρωί του Σαββάτου, καθώς εκείνη επισκέφτηκε το κομμωτήριό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα