Η φωτιά στο στούντιο του star, οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Ηλιάδη και οι αποκαλύψεις του Βιντιάδη για την Πωλίνα

Και αυτή την εβδομάδα τα θέματα της επικαιρότητας ήταν πάρα πολλά. Ποια σας κέντρισαν το ενδιαφέρον; Πάμε να δούμε ένα – ένα αναλυτικά.

Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να είναι σήμερα μια εντυπωσιακή και καλλίγραμμη γυναίκα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες από το παρελθόν που θέλει να τις εξαφανίσει στην… κυριολεξία.

Ένας νέος χωρισμός τάραξε την showbiz. Η Παναγιώτα Βλαντή και ο αγαπημένος της Νίκος Ράπτης χώρισαν έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.

Σε ένα ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορούν να συμβούν διάφορα απρόοπτα. Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του star, πήρε φωτιά το στούντιο.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Πωλίνα. Ο σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ενώ έμεναν μαζί, εκείνη γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα, από τον οποίο έμεινε έγκυος. Ο Μεγακλής Βιντιάδης της στάθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και έναν μήνα μετά την γέννηση του παιδιού της εκείνος έφυγε από το σπίτι.

Τέλος, η Eurovision δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον. Τα τραγούδια επιλέχθηκαν και πλέον είναι στην διάθεση του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα