Η «επίθεση» της Χατζηβασιλείου στον Λαζόπουλο: «Ο Σουλεϊμάν επηρέασε το Τσαντίρι, όχι το Πακέτο»!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για την όγδοη χρονιά του «Πάμε Πακέτου» και «καρφώνει» την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»!


«Έχουμε για όγδοη χρονιά «Πάμε πακέτο» με πολύ καλές επιδόσεις και άνοδο στα νεανικά κοινά, την ώρα που άλλες εκπομπές έχουν πολύ μεγαλύτερη μείωση» τονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο TV Ζάπινγκ
Και προσθέτει: «Δεδομένης της εποχής είμαι ανοιχτή στο να γίνουν κάποια πράγματα. Η μόνη επίπτωση που υπήρχε στην εκπομπή ήταν στη δική μου τσέπη. Το κανάλι δεν μας έκοψε πράγματα που ήταν ζωτικής σημασίας.

Για την εκπομπή όπως πχ τα εισιτήρια για μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό».
Όσο για τα τουρκικά σίριαλ η παρουσιάστρια δηλώνει: «ο κόσμος μας αγαπά και μας στηρίζει ακόμα και απέναντι από μεγαθήρια της τηλεθέασης, όπως ο «Σουλεϊμάν», μια μεγαλοπρεπής λαίλαπα, που φέτος έχει καταφέρει να επηρεάσει όλες τις εκπομπές ακόμα και το «Τσαντίρι» όταν βρίσκονται απέναντι. Σε εμάς ο «Σουλεϊμάν» δεν έχει δείξει όλη του τη μεγαλοπρέπεια, καθώς ο πυρήνας του παραμένει ακλόνητος. Όταν εξακολουθούμε να κάνουμε 35%, 32%, 35% ,με τον «Σουλεϊμάν» να παίζει απέναντι , είναι μεγάλη νίκη μετά από οκτώ χρόνια εκπομπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα