Η La Pasteria μας οδηγεί σ’ ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης στην Ιταλία

Πρώτος προορισμός η Τοσκάνη: νέο menuToscana, μόνο με 15 €

Η LaPasteriaπαρουσιάζει το Giro d’ Italia και μας προσκαλεί να κάνουμε ένα γευστικό ταξίδι σε διαφορετικές περιοχές της Ιταλίας, με αφετηρία την Τοσκάνη!

Η La Pasteria και ο καταξιωμένος chef Έκτορας Μποτρίνι χρησιμοποίησαν ολόφρεσκα επιλεγμένα υλικά και δημιούργησαν ένα μοναδικό Τοσκανέζικο μενού

4 πιάτων, που μπορούμε να απολαύσουμε μόνο με15€ και περιλαμβάνει παραδοσιακά Ιταλικά πιάτα με επιλογή σε σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα σε ζυμαρικά, ριζότο και κρέας και λαχταριστό γλυκό.

Παράλληλα οι πελάτες της LaPasteria, θα μπορούν να συνοδεύσουν το συγκεκριμένο μενού με 2 επιλογές κρασιών από την Τοσκάνη (λευκό και ερυθρό) σε προνομιακή τιμή.

Η αγαπημένη αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων La Pasteria, μας μεταφέρει αρώματα, εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μας ξεναγεί απολαυστικά σε κάθε γωνιά της Τοσκάνης μέχρι τις 20 Μαΐου.

Αναλυτικότερα το μενού:

ΣΑΛΑΤΑ, επιλογή από:

§PANZANELA: Παραδοσιακή σαλάτα από τη Φλωρεντία με φρέσκια τομάτα, κρεμμύδι και σπιτικά κρουτόν §INSALATA SPINACHI A PRUGNO: Σαλάτα με φρέσκο σπανάκι, τραγανό μπέικον και ελαφρύ dressing από δαμάσκηνα

ΟΡΕΚΤΙΚΟ, επιλογή από:

§ZUCHINI FRITI: Τηγανιτά κολοκυθάκια σε τραγανή κρούστα από κουρκούτι §CROSTINI DI MELANZANE AFUMICATTI A CAPRINO: Φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί με καπνιστή μελιτζάνα και κατσικίσιο τυρί

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

§PAPARDELLE CON BURRO A SALVIA: Παπαρδέλες με φρέσκο βούτυρο, παρμεζάνα και φασκόμηλο§RISOTO A LA TOSCANA: Ριζότο με κομμάτια κοτόπουλου, χωριάτικο λουκάνικο και πουρέ από μανιτάρια porcini§CARTOCCIO DI VITELLO CON FUNGHI PORCINI: Ριγκατόνι με κομματάκια από φιλέτο μοσχαριού αρωματισμένα με τρούφα και παρμεζάνα §BRACCIOLA DI PEPE NERO: Μπριζολάκια χοιρινά με ελαφριά σος από κρέμα γάλακτος και ολόκληρους κόκκους μαύρου πιπεριού. Συνοδεύεται από ψημένη πολέντα.

ΓΛΥΚΟ

ZUCOTTO: Semi freddo από βανίλια και σοκολάτα με σιρόπι σοκολάτας

Το γευστικό ταξίδι δεν τελειώνει όμως εδώ…

Το μενού για τον επόμενο προορισμό, ετοιμάζεται στην κουζίνα της LaPasteria !

Keywords
Τυχαία Θέματα