Γιάννης Λουκάκος: «Υπήρξαν φορές που βρέθηκα σε δύσκολη θέση από άκομψους χειρισμούς γυναικών»

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars στο MTV είναι ο Γιάννης Λουκάκος.


O Dr Cook δίνει μία απολαυστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη και αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια αλλά και τις σκέψεις του για τον έρωτα, τις γυναίκες και το ενδεχόμενο του γάμου. Ακόμα μιλάει για το νέο κόνσεπτ της εκπομπής του που

ξεκινάει σύντομα στο Mega.
Τα νέα του επαγγελματικά σχέδια
"Μόλις ξεκίνησα σεμινάρια μαγειρικής για αρχάριους και είναι μια καινούργια προσπάθεια για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Το 85% των συμμετεχόντων είναι γυναίκες αλλά σκέφτομαι να δημιουργήσω «το μενού της μπάλας» ή «το μενού του εργένη» για να προσελκύσω περισσότερους άντρες (γέλια)!
Στο Dr Cook φέτος θα έχουμε καινούργιους βοηθούς οι οποίοι δε θα είναι celebrities. Θα είναι πιο φρέσκια και με αρκετές αλλαγές η εκπομπή. Εγώ θα μαγειρεύω περισσότερη ώρα και το όλο σκεπτικό είναι τα επεισόδια να είναι πιο ανάλαφρα και γρήγορα και να έχουν περισσότερο μαγειρικό χαρακτήρα."
"Έρωτας σημαίνει δημιουργικότητα!"
"Υπήρξαν φορές που βρέθηκα σε δύσκολη θέση από άκομψους χειρισμούς γυναικών. Μπορεί κάποιος ή κάποια να βρει το mail σου και να σου στέλνει διάφορα πράγματα ή να βρει το τηλέφωνό σου και να σε παρενοχλεί με διάφορους τρόπους. Αλλά μαθαίνεις να το ελέγχεις και να το αποφεύγεις.
Έρωτας για εμένα σημαίνει δημιουργικότητα. Να ξυπνάς κάθε μέρα και να αισθάνεσαι δημιουργικός, ότι μπορείς να κτίσεις πράγματα, είτε με τον άνθρωπο που είσαι μαζί είτε μόνος σου. Η εξέλιξη του έρωτα είναι η δημιουργικότητα."
"Θέλω τα παιδιά μου να είναι βοηθοί μου στην κουζίνα!"
"Το ενδεχόμενο του γάμου υπάρχει. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη μιας πετυχημένης σχέσης και δεν το έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να γίνει αλλά ότι μπορεί να γίνει κάποια στιγμή και θα είναι μια χαρά. Ο θεσμός του γάμου για τα πιστεύω μου δεν είναι κάτι αναγκαίο. Θα ήθελα να κάνω παιδιά. Κι' αυτό έρχεται στη πορεία μιας καλής και πετυχημένης σχέσης. Δεν θα έχω πρόβλημα στο να μαγειρεύω για την οικογένεια γιατί στα παιδιά μου, αγόρια ή κορίτσια, θα βλέπω τους μελλοντικούς βοηθούς μου! "

Ακόμα στο ίδιο επεισόδιο Μovies & Stars ο Γιώργος Σατσίδης συναντάει το πιο hot εργένη του Χόλυγουντ, Jesse Metcalfe που τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα