Ευριδίκη: Τι έγραψε στο facebook για τα σχόλια που κάνουν για τους Κύπριου του «The Voice»

Οι Κύπριοι συμμετέχοντες κερδίζουν έδαφος στο «The Voice» και αρκετοί το έχουν σχολιάσει αρνητικά μέσα από τα social media.

Η Ευρυδίκη αγαπάει την Ελλάδα, αλλά πάνω απ' όλα βάζει την Κύπρο- απ' όπου κατάγεται- ενώ δεν την αρέσει η αδικία. Έτσι, πήρε θέση μέσα από το facebook της γράφοντας: «Σαφέστατα ο Άλεξ αξίζει την ψήφο του κοινού! Υπέροχος τραγουδιστής και μουσικός. Μην ξεχνάτε, ένα παιχνίδι είναι...

ας χαλαρώσουν κάποιοι και ας ΜΗΝ τα βάζουν με τους Κύπριους που ψηφίζουν. Στην τελική δεν ψηφίζουν άσχετους, αλλά παιδιά που αντικειμενικά είναι όλα καλά. Το να γίνονται κάποιοι ρατσιστές και να βρίζουν τα παιδιά εξαιτίας ενός παιχνιδιού, είναι παρατραβηγμένο. Έχουμε δει σε όλα τα παιχνίδια τους Θεσσαλονικείς να στηρίζουν Θεσσαλονικείς, Κρητικούς να ψηφίζουν Κρητικούς κλπ κλπ...στη eurovision αντίστοιχα ο καθένας ψηφίζει τον φίλο, αδερφό ή γείτονα του. Αν τόσο τους ενδιαφέρει ας σηκώσουν κι αυτοί το τηλεφωνάκι τους και ας ψηφίσουν. Την Τζωρτζίνα παρεμπιπτόντως την έβγαλε από το παιχνίδι ο Ρέμος και τον Μαγαλιό η Δέσποινα, όχι η Κύπρος. Δε θα έλεγα κάτι, αλλά με ενοχλεί που τη γνώμη τους κάποιοι την εκφράζουν βρίζοντας έναν λαό. Και με ενόχλησε επίσης και αυτό το "ΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ"»

Keywords
Αναζητήσεις
κρυολιπόλυση σχολια αρνητικα, ευριδικη hot
Τυχαία Θέματα