Ευγενία Μανωλίδου: «Είναι πολύ οξύμωρο, αλλά δεν παρακολουθούσα ποτέ τηλεόραση»

Για την τηλεόραση, για την εκπομπή που ενδεχομένως θα της παρακινούσε το ενδιαφέρον αλλά και για το αν υπάρχει κάτι που έχει κάνει στην τηλεόραση και το έχει μετανιώσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευγενία Μανωλίδου.

«Σίγουρα κάτι που να έχει σχέση με τον πολιτισμό. Θα μου άρεσε να ενημερώνω τον κόσμο για παραστάσεις και δρώμενα, στα οποία θα μπορούσαν να διασκεδάσουν, αλλά παράλληλα και να ψυχαγωγηθούν», λέει και συνεχίζει στο people:

«Είναι πολύ οξύμωρο, αλλά δεν παρακολουθούσα ποτέ τηλεόραση. Έχω τρομερή ενέργεια και θέλω διαρκώς να κάνω κάτι. Τηλεόραση ανοίγω λίγο πριν κοιμηθώ και βλέπω κάτι αστυνομικά σίριαλ μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Όταν μένω πολλές ώρες στο σπίτι, προτιμώ η τηλεόραση να είναι στο κανάλι Mezzo», σημειώνει και καταλήγει μιλώντας για τον αν υπάρχει κάτι που έχει κάνει στην τηλεόραση και το έχει μετανιώσει. «Να μετανιώσω; Όχι. Ο κόσμος που έρχεται στις συναυλίες μού μεταφέρει την αγάπη του, μου λέει ότι του λείπω από την τηλεόραση και πιστεύω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και απόδειξη για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα