Έλληνας ηθοποιός-συγγραφέας παραδέχεται: «Είμαι ένας υπερήφανος νεόπτωχος»

Υπερήφανος νεόπτωχος και ορκισμένος εχθρός της νέας τεχνολογίας και των social media δηλώνει πολύ γνωστός ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός.

Δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Τζούμα ο οποίος σε συνέντευξή του λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την τεχνολογία, ο ίδιος παραδέχεται: «Τι να το κάνω το κινητό; Έχω αυτόματο τηλεφωνητή στο σπίτι κι ακούω τα μηνύματα όταν επιστρέφω... Όσο για την τεχνολογία γενικότερα δεν την υποπτεύομαι αλλά δεν είμαι τόσο ανοιχτός μαζί της, δεν παίζω, δεν

σερφάρω, δεν τουιτάρω, δεν φεϊσμπουκάρω, τίποτα από αυτά. Παρακολουθώ έκθαμβος τις εξελίξεις της τεχνολογίας και πολύ συχνά τις ασχήμιες της». Όταν ερωτάται, ποιο είναι το δυσκολότερο σημείο της ζωής του στις μέρες μας, ο Κωνσταντίνος Τζούμας απαντά στη real: «Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί λίγο περισσότερο με το χρήμα. Και σε αυτή τη ζόρικη στιγμή αντί να είμαι ένας υπερήφανος νεόπτωχος, να ήμουν ένας γαλαντόμος πλούσιος. Να βοηθάω, να ταξιδεύω και να είμαι ελπίδα φωτός για φίλες που ζουν σε ένδεια. Δυστυχώς, αυτά δε μπορούν να μου συμβούν, οπότε καταναλώνομαι στα λόγια. Και κάνω εκπομπές που κατά τη γνώμη μου φροντίζουν να γίνεται η ζωή πιο υποφερτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα