Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εμένα και τα κορίτσια στη friend zone με βάζουν»

Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή Ελένη. Ο παρουσιαστής μίλησε για τις γυναίκες, πώς λειτουργεί στις σχέσεις του, αλλά και τον διαχωρισμό που κάνει αναφορικά με τους φίλους του.

«Εμένα και τα κορίτσια στη friend zone με βάζουν. Μου λένε "σε βλέπω σαν φίλο", "είσαι καλό παιδί". Αυτό, βέβαια, είναι βρισιά όταν στο λέει μια κοπέλα που γουστάρεις. Δεν ξέρω για σένα, αλλά οι γυναίκες θέλετε να σας ζορίσουν. Εγώ, όμως, είμαι λίγο "αλλού", χάνομαι ξαφνικά. Το μεγάλο

μου πρόβλημα είναι ότι είμαι πολύ κυκλοθυμικός. Εκεί που είμαι μια χαρά, ξαφνικά πέφτω. Γι' αυτό κάνω παρέα και με 5 κολλητούς, που έχω από τα παιδικά μου χρόνια. Προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου σε μια διαδικασία, αλλά νιώθω ότι έχω παραξενέψει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά. Αν και είναι βαριά λέξη, εννοώ ότι έχω κάποια μοτίβα στη ζωή μου που δεν τα αλλάζω. Την Κυριακή ή το Σάββατο θα πάω με τους φίλους μου, θα δω μια ταινία, θα φάω κάπου. Αυτά δύσκολα τα "σπάω" για μια κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα