Αντώνης Κανάκης: Το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» και η απόκτηση χρημάτων από την TV!

O Αντώνης Κανάκης μιλά για το μέλλον της σατυρικής εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα και για την απόκτηση χρημάτων από την τηλεόραση!

Θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή; Ο ίδιος απαντά: «Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε ιδέα γιατί τη συνέντευξη αυτή την κάνουμε μόλις τελείωσε η φετινή σεζόν και όπως έχουμε πει και στον αέρα της εκπομπής, αφήνουμε πάντα λίγο χρόνο να περάσει μετά το τέλος κάθε σεζόν και αργότερα σκεφτόμαστε αν θέλουμε να συνεχίσουμε ή όχι». Αν του γίνει μείωση των αποδοχών του θα το δεχθεί; «Εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους

θα μας ζητηθεί κάτι τέτοιο» τονίζει ο Αντώνης στο TV Εθνος.
Όσο για τα χρήματα που έχει κερδίσει από την τηλεόραση λέει: «Είναι αναπόφευκτο, έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα από αυτήν την υπόθεση. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Ομως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή». Οι απολαβές του μαζί με τρία - τέσσερα ακόμα τηλε-πρόσωπα, αποτελούν αστικό μύθο. Τον ενοχλεί αυτό το γεγονός; «Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το γεγονός, δεν με ενδιαφέρει ούτε ασχολήθηκα ποτέ με τις οικονομικές απολαβές άλλων ανθρώπων, εκτός βέβαια αν αυτοί είναι πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα, οπότε δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί κάποιος μπορεί να ασχολείται και να ενδιαφέρεται για τις δικές μου απολαβές» δηλώνει ο Αντώνης Κανάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα