Αντώνης Καφετζόπουλος: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με τους ανθρώπους όταν βιαιοπραγούνε και μάλιστα οργανωμένα»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για το περιστατικό που συνέβη μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη, της Λιάνας Κανέλλη και της Λένας Δούρου.

Ο ηθοποιός δήλωσε στην «Μεσημεριανή Μελέτη»: «Είναι αηδιαστικό αυτό, να κυριαρχεί αυτού του είδους ο πολιτικός διάλογος. Αν ο φασίστας σηκωθεί και πλακώσει μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι στην ηλικία της μητέρας του, υπάρχει και θέμα ηλικίας, θα μπορούσε

να είναι άνετα μητέρα του», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με τους ανθρώπους όταν βιαιοπραγούνε και μάλιστα όταν βιαιοπραγούνε οργανωμένα». Μάλιστα ο ηθοποιός χαρακτήρισε τον Ηλία Κασιδιάρη ναζί: «Ο τύπος αυτός είναι και ανοιχτά ναζί, μπορεί να μην του αρέσει, αλλά υπάρχει και μία αντικειμενική και ιστορική ματιά και δε μπορεί να μας την απαγορεύσει να τη λέμε». Όσο για το, γιατί κατά την άποψή του πολύς κόσμος ψήφισε τη Χρυσή Αυγή για να μπει στη Βουλή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε: «Καταρχήν ένα σημαντικό ποσοστό φοβάμαι ότι είναι ακροδεξιοί. Ένα άλλο ποσοστό γιατί διοχέτευσαν την αγανάκτησή τους. Υπάρχουν και τέτοιοι. Υπάρχουν και βλάκες, αυτές οι δύο κατηγορίες είναι». Δείτε όλα όσα είπε!

Keywords
Τυχαία Θέματα