Άντερσον: Αρνείται το Ice Bucket Challenge. Αντιδρά στα πειράματα που κάνουν σε ζώα για την θεραπεία του ALS

Η Πάμελα Άντερσον αρνείται την πρόκληση που της κάνανε να μπουγελωθεί και εξηγεί τους λόγους.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είναι ενάντια στα πειράματα που γίνονται σε ζώα για να βρεθεί η θεραπεία της ασθένειας ALS.
Όλος ο κόσμος μπουγελώνεται για να βοηθήσει την καμπάνια του οργανισμού κατά της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης, αλλά η Άντερσον έχει αντιρρήσεις.
«Συγγνώμη, δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να κάνει το "Ice bucket

challenge" σας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τις απολαμβάνω, ενώ είναι πάντα ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον για ένα σκοπό με έναν διασκεδαστικό, δημιουργικό τρόπο. Αλλά ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να συστρατευθώ με το συγκεκριμένο μήνυμα. Έτσι, σκέφτηκα να προκαλέσω εγώ τον ALS να σταματήσει τα πειράματα στα ζώα. Πρόσφατα πειράματα που διεξήχθησαν υπό τον ALS, κατέληξαν με ποντίκια που είχαν τρύπες στα κρανία τους, είχαν μολυνθεί με την παραλυτική ασθένεια, ενώ ήταν αναγκασμένα να τρέχουν ασταμάτητα μέχρι να καταρρεύσουν από την εξάντληση. Έκαναν χημικές ενέσεις σε μαΐμούδες, στα μυαλά και τις ράχες τους και οι οποίες σύντομα πέθαναν. Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων (εκτός από πολύ πόνο);» έγραψε.
{facebook}photos/a.10150608594982072.410767.64704837071/10152629905767072/?type=1&theater{/facebook}

Keywords
Τυχαία Θέματα